اخبار برگریده
شنبه, 08 ارديبهشت 1403 22:11

شنبه, 31 تیر 1402 ساعت 14:40

کارشناسان سلامت بر تهیه غذای ماه محرم نظارت دارند

این مورد را ارزیابی کنید
(0 رای‌ها)

معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی خراسان شمالی گفت: ۹۰ بازرس و کارشناس سلامت بر نحوه تهیه و توزیع مواد غذایی ماه محرم در مساجد و حسینیه‌های استان نظارت دارند.

به گزارش نسیم امروز، دکتر محمدرضا اکبری اظهار کرد: این کارشناسان سلامت به صورت تیمی یا انفرادی در ۹ شهرستان استان بر روند فعالیت هیات ها، تکایا، موکب ها و مساجد در تهیه و توزیع مواد غذایی نظارت می کنند.

وی افزود: همچنین بازرسی های بهداشتی مداوم از منابع تامین و مخازن آب، تهویه مکان های بسته و سرویس های بهداشتی محل های برگزاری عزاداری در حال انجام است.

اکبری با تاکید بر آموزش های بهداشتی به اعضای هیات امنای مساجد خراسان شمالی، یادآور شد: پیش از آغاز ماه محرم آگهی های آموزشی در خصوص رعایت موازین بهداشتی در مساجد و هیات های استان نصب شده است.

معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی خراسان شمالی تصریح کرد: همچنین کلاس های توجیهی نیز برای برخی هیات امنای مساجد و متولیان امر برگزار شد.

وی با بیان اینکه افراد فعال در توزیع آب و غذا باید دارای کارت بهداشت باشند، خاطرنشان کرد: مواد غذایی باید در مکانی کاملا بهداشتی تهیه و توزیع شود.

اکبری افزود: در طبخ غذا باید از ظروف و تجهیزات مناسب استفاده شود و فاصله نگهداری مواد غذایی از زمانی پخت تا زمان مصرف بیشتر از ۲ ساعت نباشد.

در خراسان شمالی هزار و ۴۰۰ هیات مذهبی شناسایی شده که از این تعداد نام ۸۰۰ هیات در سامانه طوبی به ثبت رسیده است.

آخرین ویرایش در یکشنبه, 01 مرداد 1402 ساعت 09:40
Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to StumbleuponSubmit to TechnoratiSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

نظر دادن

از پر شدن تمامی موارد الزامی ستاره‌دار (*) اطمینان حاصل کنید. کد HTML مجاز نیست.


عناوین روزنامه‌های امروز




یادداشت؛ مقاله

گزارش تصویری









بامی1

بامی2




  • این تابستون برنامه هات جایزه داره