دین و اندیشه (82)
مدیرکل اوقاف و امور خیریه خراسانشمالی گفت: ۱۹ وقف جدید امسال در بخش های گوناگون ساخت مسجد و حسینیه، کمک به نیازمندان و طرح های آبرسانی در استان ثبت شد.
زنانی با دلهایی زینبی از سحرگاه تاسوعا در خیابان ها و هیات های بجنورد حاضر شدند و مادرانی که فرزندانشان را با ذکر حسین(ع) آرام کردند.
رییس اداره اوقاف و امور خیریه شهرستان بجنورد گفت: نیکوکار بجنوردی یک واحد مسکونی به ارزش ۸۶ میلیارد ریال و با نیت ساخت حسینیه و امور خیریه وقف کرد.
معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استانداری خراسان شمالی گفت: کمک به بازسازی عتبات عالیات نیازمند مشارکت همه جانبه مردم است و این امر را می توان با راه اندازی پویشهای مردمی بازسازی عتبات محقق کرد.
مدیرکل کمیته امداد خراسان شمالی گفت: یکهزار و ۳۲۹ نانوایی استان امسال برای دریافت زکات فطریه شهروندان ساماندهی شد.
رییس شورای زکات خراسان شمالی و امام جمعه بجنورد گفت: مبلغ زکات فطریه استان برای مردمی که قوت غالب آنها گندم است برای هر نفر ۶۵۰ هزار ریال اعلام شد.
مدیرکل اوقاف و امور خیریه خراسان شمالی گفت: ۲۴۵ هزار و ۳۲۰ زائر نوروزی از ۲۵ اسفندماه ۱۴۰۳ تاکنون در بقاع متبرکه استان حضور یافتند و از این مکانها بازدید کردند.
خراسان شمالی، دیار فرهنگ ها و قومیت ها در سالروز شهادت مولای متقیان، حضرت علی(ع) غرق در سوز و ماتم است.
مدیرکل اوقاف و امور خیریه خراسان شمالی گفت: ۳۶ وقف جدید در استان به ارزش حدود ۷۰۰ میلیارد ریال در سال جاری ثبت شد.
همزمان با شب میلاد پیامبر اعظم حضرت محمد (ص) آسمان شهر اسفراین نور افشانی شد.
سرپرست حج و زیارت خراسانشمالی از اعزام نخستین کاروان زائران عمره ثبتنامکننده ۱۴۰۳ به سرزمین وحی خبرداد.
مدیر قرارگاه جهادی سازمان بسیج سازندگی سپاه حضرت جواد الائمه(ع) گفت: ۳۰ گروه جهادی این استان در قالب ۳۰ موکب در مشهد مقدس به زائران امام رضا (ع) خدمات ارایه می دهند.
مدیرکل اداره تبلیغات اسلامی خراسان شمالی گفت: ۲۷۶ کاروان سواره و پیاده از این استان برای شرکت در آیین های عزاداری پایان ماه صفر به مشهد مقدس اعزام شدند.
خراسان شمالی در اربعین حسینی به سوگ نشست و در غم سرور آزادگان گیتی حضرت سیدالشهدا(ع) و یاران صدیقش گریست.




























