سه شنبه, 29 بهمن 1404 01:24

دوشنبه, 28 بهمن 1404 ساعت 16:38
  • .

ثبت‌نام ۱۰۰۰ داوطلب شوراهای روستایی در خراسان شمالی

این مورد را ارزیابی کنید
(0 رای‌ها)

معاون استاندار خراسان‌شمالی گفت: تاکنون یکهزار نفر برای حضور در انتخابات شوراهای اسلامی روستایی استان ثبت‌نام کرده‌اند که نشان‌دهنده علاقه مردم برای مشارکت در مدیریت محلی است.

به گزارش نسیم امروز، طاهر رستمی اظهار کرد: بیشترین داوطلبان در رده سنی ۴۰ تا ۴۵ سال قرار دارند؛ گروهی که در اوج پختگی فکری و توان اجرایی هستند و می‌توانند نقش موثری در تصمیم‌سازی محلی ایفا کنند.

وی درباره ترکیب جنسیتی داوطلبان، گفت: ۹۵ درصد داوطلبان در این دوره مرد و تنها پنج درصد زن هستند.

رستمی افزود: هرچند سهم بانوان هنوز پایین است اما همین حضور محدود نشانه افزایش تدریجی اعتماد به نفس و تمایل زنان روستایی برای ورود به عرصه‌های مدیریتی است.

معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استاندار خراسان‌شمالی گفت: یکی از نکات قابل توجه، ثبت‌نام ۹۱ درصد داوطلبان به صورت غیرحضوری است که بیانگر توسعه زیرساخت‌های الکترونیکی استان و سهولت استفاده مردم از آن است.

وی افزود: کاهش مراجعات حضوری علاوه بر صرفه‌جویی در زمان و هزینه، موجب تسهیل فرایندها و افزایش دقت در ثبت اطلاعات شده است.

معاون استاندار درباره وضعیت شغلی داوطلبان گفت: بررسی داده‌ها نشان می‌دهد کشاورزان و فعالان اقتصادی بیشترین سهم را دارند که این حضور تضمین می‌کند تصمیم‌ها و سیاست‌های شوراها ریشه در واقعیت‌های اقتصادی و اجتماعی روستاها داشته باشد.

ثبت‌نام داوطلبان شوراهای اسلامی روستاها و تیره‌های عشایری سراسر کشور از ۲۴ بهمن آغاز و تا ۳۰ بهمن ماه امسال ادامه دارد.

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to StumbleuponSubmit to TechnoratiSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

نظر دادن

از پر شدن تمامی موارد الزامی ستاره‌دار (*) اطمینان حاصل کنید. کد HTML مجاز نیست.





یادداشت؛ مقاله

گزارش تصویری









بامی1

بامی2




  • دسترسی آسان به آرشیو روزنامه نسیم خراسان شمالی