پنج شنبه, 10 بهمن 1404 20:22

چهارشنبه, 05 مهر 1402 ساعت 17:41

دانش آموز شیروانی به علت بیماری صرع فوت کرد

این مورد را ارزیابی کنید
(0 رای‌ها)

مدیرکل آموزش و پروش خراسان شمالی گفت: یک دانش آموز دختر مقطع متوسطه اول هنرستان محمودیه شیروان به علت تشنج و صرع در مدرسه فوت کرد.

به گزارش نسیم امروز، ابوالقاسم اکبری اظهار کرد: این دانش‌آموز دختر در مدرسه دچار تشنج می شود و نیروهای اورژانس بلافاصله به محل اعزام و او را به بیمارستان خاتم الانبیا شیروان منتقل می کنند.

وی افزود: با اعزام این دانش آموز به بیمارستان تلاش نیروهای درمانی برای نجات او بی نتیجه می ماند و فوت می کند.

اکبری ادامه داد: بیماری این دانش آموز دختر در پرونده سلامت او ثبت شده است و خانواده اش از بیماری این دانش آموز مطلع بوده اند.

در خراسان شمالی ۱۹۲ هزار دانش آموز در بیش از ۲ هزار باب آموزشگاه استان زیر نظر ۱۴ هزار معلم در مدارس دولتی و ۶ هزار معلم در مدارس غیر دولتی تحصیل می کنند که از این تعداد ۱۰۸ هزار دانش آموز در مقطع ابتدایی و مابقی متوسطه است.

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to StumbleuponSubmit to TechnoratiSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

نظر دادن

از پر شدن تمامی موارد الزامی ستاره‌دار (*) اطمینان حاصل کنید. کد HTML مجاز نیست.





عناوین روزنامه‌های امروز

یادداشت؛ مقاله

گزارش تصویری









بامی1

بامی2




  • دسترسی آسان به آرشیو روزنامه نسیم خراسان شمالی