- .
خراسان شمالی در سالروز شهادت مولای متقیان به سوگ نشست
خراسان شمالی، دیار فرهنگ ها و قومیت ها در سالروز شهادت مولای متقیان، حضرت علی(ع) غرق در سوز و ماتم است.
به گزارش نسیم امروز، همزمان با بیست و یکم ماه مبارک رمضان و در سالروز شهادت مولای متقیان امام علی (ع)، جای جای خراسان شمالی در سوگ نشسته و مراسم دسته روی هیات های مذهبی عزاداری در حال برگزاری است.
مردم روزه دار و ولایت مدار خراسان شمالی در شهرها و روستاها با برپایی مراسم عزاداری و دسته روی در سالروز شهادت نخستین امام شیعیان به سوگواری می پردازند.
آیین عزاداری سالروز شهادت مولای متقیان در شهرها و روستاهای خراسان شمالی با حضور پرشور روزه داران از اقشار مختلف در حال برگزاری است و هیات های مذهبی در قالب دسته های سینه زنی و زنجیرزنی ارادات خود را به اهل بیت به نمایش می گذارند.
شهرها و روستاهای خراسان شمالی لباس سیاه بر تن کرده و خیابانها، حسینیه ها، مساجد و بازار در سوگ این امام همام سیاهپوش شده است.
مجالس روضه خوانی و ذکر مصیبت اهل بیت عصمت و طهارت در جای جای مناطق شهری و روستایی این استان برپا شده است.
مردم روزه دار بجنورد نیز با نوحه سرایی مداحان اهل بیت (ع) مسیر میدان شهید تا بارگاه امامزاده سید عباس(ع) را سینهزنان طی کردند.
اکنون هیات های عزادار در جوار امام زاده عباس(ع) با آیین های ویژه تعزیه و نوحه خوانی به یاد شهادت مظلومانه مولای متقیان به عزاداری می پردازند.
تجمع هیات های مذهبی بجنورد در جوار حرم امامزاده سید عباس از دیگر برنامه های سالروز شهادت امام علی (ع) در مرکز استان است. در سالروز شهادت نخستین امام شیعیان جهان با به راه انداختن دستههای عزاداری و کاروانهای غم ارادت قلبی خود را به خاندان عصمت و طهارت نشان دادند.
خراسان شمالی با ۱۰ شهرستان بیش از یک میلیون نفر جمعیت دارد که ۴۴ درصد از آنها در مناطق روستایی سکونت دارند.
نظر دادن
از پر شدن تمامی موارد الزامی ستارهدار (*) اطمینان حاصل کنید. کد HTML مجاز نیست.



































