دوشنبه, 18 آذر 1404 00:16

شنبه, 21 ارديبهشت 1404 ساعت 07:21
  • .

سنجش سلامت حدود ۱۴ هزار نوآموز خراسان‌شمالی

این مورد را ارزیابی کنید
(0 رای‌ها)

سرپرست آموزش وپرورش استثنایی خراسان شمالی گفت: ۱۳ هزا و ۵۶۷ نفر از نوآموزان بدو ورود به مدارس استان سنجش سلامت شدند.

به گزارش نسیم امروز، امراله اکرامی اظهار کرد: ۱۶ هزار و ۴۰۶ نوآموز بدو ورود به مدرسه در استان باید در طرح سنجش شرکت کنند.

وی تصریح کرد: والدین دانش آموزان باید نسبت به دریافت نوبت برای سنجش سلامت فرزند نوآموز خود به صورت الکترونیکی و از طریق سامانه سیرت اقدام و پایگاه سنجش موردنظر، روز و ساعت آن را انتخاب کنند.

سرپرست آموزش وپرورش استثنایی خراسان شمالی گفت: خانواده ها تا ۱۵ خردادماه جاری فرصت دارند تا برای سنجش نوآموزان اقدام کنند.

اکرامی در خصوص طرح سنجش سلامت جسمانی دانش آموزان کلاس اولی(بدو ورود به دبستان) اظهار کرد: تا زمانی که دانش آموز در طرح سنجش سلامت شرکت نکند، نمی تواند برای حضور در مدرسه پیش ثبت نام کند.

وی خاطرنشان کرد: نوآموزان در طرح سنجش سلامت به لحاظ بینایی، شنوایی، جسمی حرکتی، رفتاری و بهداشتی مورد بررسی قرار می گیرند و چنانچه کودکی دارای اختلال شنوایی و بینایی باشد به مراکز تخصصی برای بررسی بیشتر معرفی می شوند.

سرپرست آموزش و پرورش استثنایی خراسان شمالی هدف اصلی طرح سنجش نوآموزان بدو ورود به مدرسه را پیشگیری از بروز و تشدید بیماری ها، تشخیص جایگاه دقیق آموزش کودکان برای استفاده از خدمات متناسب با استعدادها و توانمندی های کودکان و همچنین جلوگیری از افت تحصیلی اعلام کرد.

اکرامی خاطرنشان کرد: هزینه انجام سنجش سلامت نوآموزان ۹۰۰ هزار ریال است.

آموزش و پرورش استثنایی خراسان شمالی یکهزار و ۷۰۰ دانش آموز دارد

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to StumbleuponSubmit to TechnoratiSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

نظر دادن

از پر شدن تمامی موارد الزامی ستاره‌دار (*) اطمینان حاصل کنید. کد HTML مجاز نیست.





عناوین روزنامه‌های امروز

یادداشت؛ مقاله

گزارش تصویری









بامی1

بامی2




  • دسترسی آسان به آرشیو روزنامه نسیم خراسان شمالی