اخبار برگریده
دوشنبه, 18 خرداد 1405 05:02

شنبه, 24 اسفند 1404 ساعت 13:20

راه‌اندازی پویش سلامت یاران وطن در هنگامه جنگ

این مورد را ارزیابی کنید
(0 رای‌ها)

رئیس دانشگاه علوم پزشکی خراسان شمالی از راه‌اندازی پویش سلامت یاران وطن در هنگامه جنگ رمضان خبر داد.

به گزارش نسیم امروز، سید احمد هاشمی اظهار داشت: همزمان با آغاز جنگ تحمیلی و حملات تروریستی ناجوانمردانه رژیم سفاک صهیونی، آمریکایی که منجر به شهادت مظلومانه رهبرمعظم انقلاب،‌جمعی از فرماندهان کشور و شماری از فرزندان این سرزمین شد، پویش سراسری "سلامت‌یاران وطن" در سراسر کشور آغاز شد.

وی افزود: این پویش ملی با هدف امدادرسانی و حمایت از آسیب دیدگان حوادث تجاوز رژیم صهیونیستی به کشور تشکیل شده است.

رییس دانشگاه علوم پزشکی خراسان شمالی گفت: دانشجویان، اعضای هیات علمی، کارکنان نظام سلامت و دانش‌آموختگان دانشگاه های سراسر کشور به ویژه دانشگاه های علوم پزشکی کشور در قالب این پویش ملی می توانند با عضویت در این پویش در راستای حمایت و فعالیتهای داوطلبانه و جهادی در کنار کادر درمان و گروهای مسئول امداد و نجات به آسیب دیدگان اقدامات لازم را انجام دهند.

هاشمی تصریح کرد: داوطلبان برای عضویت و پیوستن به این پویش می توانند با ورود به لینک webda.ir/salamatyaran نسبت به ثبت نام و حضور داوطلبانه، اعلام آمادگی کنند. در صورت نیاز در هر منطقه با داوطلبان تماس گرفته خواهد شد.

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to StumbleuponSubmit to TechnoratiSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

نظر دادن

از پر شدن تمامی موارد الزامی ستاره‌دار (*) اطمینان حاصل کنید. کد HTML مجاز نیست.





آرشیو روزنامه نسیم خراسان شمالی

یادداشت؛ مقاله

گزارش تصویری









بامی1

بامی2




  • دسترسی آسان به آرشیو روزنامه نسیم خراسان شمالی