اخبار برگریده
دوشنبه, 18 خرداد 1405 05:02

دوشنبه, 11 خرداد 1405 ساعت 08:11
  • .

تأکید سپاه بر افزایش آمادگی دفاعی بانوان بسیجی

این مورد را ارزیابی کنید
(0 رای‌ها)

سپاه بجنورد از برگزاری دوره تخصصی آموزش نظامی و مهارت‌های رزم مقدماتی برای بانوان بسیجی عضو گردان‌های کوثر خبر داد.

به گزارش نسیم امروز ، در سال‌های اخیر، نقش بانوان در ساختارهای امدادی، فرهنگی و پشتیبانی نهادهای نظامی و شبه‌نظامی در ایران پررنگ‌تر شده است. همزمان با تأکید مقام‌های جمهوری اسلامی بر ضرورت «آمادگی همه‌جانبه» در برابر تهدیدات امنیتی، برگزاری دوره‌های آموزشی برای نیروهای بسیجی، از جمله زنان عضو گردان‌های کوثر، به بخشی از برنامه‌های مستمر سپاه و سازمان بسیج تبدیل شده است.

سرهنگ یاسر قدیمی، فرمانده سپاه بجنورد، گفت دوره تخصصی آموزش نظامی ویژه بانوان بسیجی عضو گردان‌های کوثر و حوزه‌های مقاومت این شهرستان، در چارچوب برنامه‌های ابلاغی سازمان بسیج برگزار شده است.

او هدف از برگزاری این دوره را «حفظ انسجام نیروها و ارتقای سطح توانمندی‌های دفاعی» عنوان کرد و افزود که شرکت‌کنندگان آموزش‌هایی در حوزه آشنایی با سلاح، تیراندازی تخصصی، اصول پدافند غیرعامل، امداد و نجات در میدان رزم و تاکتیک‌های دفاع شهری را به‌صورت تئوری و عملی فرا گرفته‌اند.

به گفته فرمانده سپاه بجنورد، این دوره با حضور «پرشور» بانوان بسیجی برگزار شده و آموزش‌ها بر اساس «آخرین استانداردهای نظامی» و با استفاده از مربیان سپاه انجام شده است.

سرهنگ قدیمی همچنین با اشاره به نقش گردان‌های کوثر در مأموریت‌های امدادی، امنیتی و دفاعی گفت این یگان‌ها از «بازوان توانمند سپاه» به شمار می‌روند و برگزاری چنین آموزش‌هایی می‌تواند سطح آمادگی نیروها برای واکنش در شرایط بحرانی را افزایش دهد.

او افزود در کنار آموزش‌های نظامی، برنامه‌های فرهنگی و عقیدتی نیز برای تقویت «بنیه اعتقادی» بانوان بسیجی در حاشیه این دوره برگزار شده است.

فرمانده سپاه بجنورد در پایان تأکید کرد که برگزاری دوره‌های آموزشی مشابه برای نیروهای بسیجی زن و مرد در طول سال ادامه خواهد داشت.

برگزاری این‌گونه دوره‌ها را می‌توان در چارچوب سیاست کلی جمهوری اسلامی برای گسترش نقش نیروهای بسیج در حوزه‌های امنیت داخلی، مدیریت بحران و پشتیبانی اجتماعی ارزیابی کرد. در سال‌های اخیر، سپاه و بسیج تلاش کرده‌اند علاوه بر جنبه نظامی، از ظرفیت زنان در حوزه‌هایی چون امدادرسانی، کنترل بحران و فعالیت‌های فرهنگی نیز بهره بگیرند. منتقدان اما معتقدند گسترش آموزش‌های شبه‌نظامی در میان اقشار مختلف جامعه، به‌ویژه زنان و نوجوانان، می‌تواند به نظامی‌تر شدن فضای اجتماعی منجر شود؛ موضوعی که مقام‌های رسمی جمهوری اسلامی آن را بخشی از راهبرد «بازدارندگی مردمی» توصیف می‌کنند.

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to StumbleuponSubmit to TechnoratiSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

نظر دادن

از پر شدن تمامی موارد الزامی ستاره‌دار (*) اطمینان حاصل کنید. کد HTML مجاز نیست.





یادداشت؛ مقاله

گزارش تصویری









بامی1

بامی2




  • دسترسی آسان به آرشیو روزنامه نسیم خراسان شمالی