شنبه, 30 آذر 1404 02:26

دوشنبه, 24 ارديبهشت 1403 ساعت 08:47
  • .

دستگیری حدود 200 خرده فروش و معتاد در خراسان شمالی

این مورد را ارزیابی کنید
(0 رای‌ها)

فرمانده انتظامی خراسان شمالی گفت: در اجرای هفتمین طرح آرامش و در راستای مبارزه با مواد مخد ۱۹۸ نفر متهم در این رابطه دستگیر شدند.

به گزارش نسیم امروز، سردار سعید مطهری زاده اظهار کرد: ۴۳ نقطه آلوده به مواد مخدر در شهرهای مختلف استان در این طرح پاکسازی و ۷۱ نفر خرده فروش دستگیر شدند.

وی تصریح کرد: ۶ کیلو و ۳۷۴ گرم انواع مواد مخدر در این طرح کشف و ۱۲۲ معتاد متجاهر جمع آوری و به مراکز ترک اعتیاد منتقل شدند.

فرمانده انتظامی خراسان شمالی گفت: ۲ دستگاه خودرو و موتورسیکلت نیز در این طرح توقیف و به پارکینگ منتقل شد همچنین سه باب منزل مسکونی که محل توزیع مواد مخدر بود با هماهنگی قضائی پلمب شد.

سردار مطهری زاده با بیان اینکه ۲ باند توزیع مواد مخدر نیز در این طرح منهدم شد خاطرنشان کرد: این طرح با قدرت و قوت تداوم دارد و از شهروندان انتظار می رود در صورت اطلاع از هرگونه مورد مشکوک بلافاصله مراتب را از طریق پل ارتباطی ۱۱۰ به پلیس اطلاع دهند.

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to StumbleuponSubmit to TechnoratiSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

نظر دادن

از پر شدن تمامی موارد الزامی ستاره‌دار (*) اطمینان حاصل کنید. کد HTML مجاز نیست.





عناوین روزنامه‌های امروز

یادداشت؛ مقاله

گزارش تصویری









بامی1

بامی2




  • دسترسی آسان به آرشیو روزنامه نسیم خراسان شمالی