شنبه, 23 آذر 1404 19:47

شنبه, 05 مرداد 1404 ساعت 07:00
  • .

قرارگاه پایش مصرف برق خراسان‌شمالی افتتاح شد

این مورد را ارزیابی کنید
(0 رای‌ها)

قرارگاه پایش مصرف برق خراسان‌شمالی با هدف مدیریت بهینه انرژی و نظارت بر الگوی مصرف، افتتاح شد.

به گزارش نسیم امروز، این قرارگاه که در محل شرکت توزیع نیروی برق استان راه‌اندازی شده، با هدف رصد روزانه وضعیت مصرف برق در سطح استان و اعمال سیاست‌های مدیریتی برای کاهش پیک مصرف فعالیت خواهد کرد.

در این مراسم، استاندار خراسان شمالی با تاکید بر اهمیت مدیریت مصرف انرژی گفت: مهمترین هدف از راه‌اندازی قرارگاه، پیشگیری از خاموشی‌های ناخواسته و افزایش تاب‌آوری شبکه برق در روزهای اوج مصرف است.

بهمن نوری افزود: قرار است این قرارگاه با همکاری دستگاه‌های اجرایی، روند مصرف برق در ادارات، صنایع و بخش‌های مختلف را رصد و در صورت نیاز، اقدامات پیشگیرانه را به اجرا بگذارد.

تمرکز اصلی قرارگاه پایش مقابله با بدمصرفی

مدیرعامل شرکت توزیع نیروی برق خراسان‌شمالی نیز در این مراسم اعلام کرد که قرارگاه‌های استانی در بسیاری از نقاط کشور فعال شده‌اند اما ساختار ایجاد شده در خراسان‌شمالی از نظر کیفیت و هماهنگی عملکرد، در سطح مطلوب‌تری قرار دارد.

محمدرضا رمضانی تاکید کرد که تمرکز اصلی این قرارگاه مقابله با بد مصرفی است و کاهش حتی ۱۰ مگاوات از مصرف برق توسط مشترکان به اندازه ظرفیت یک نیروگاه کوچک می‌تواند تاثیرگذار باشد.

به گفته رمضانی، مدیریت مصرف اصولی و هدفمند، نه تنها از فشار به شبکه می‌کاهد بلکه موجب کاهش هدررفت منابع انرژی در استان خواهد شد.

خراسان شمالی با بیش از ۴۲۰ هزار مشترک برق از جمله ۳۴۸ هزار مشترک خانگی از مناطق مهم تحت پوشش خدمات این شرکت به شمار می‌رود.

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to StumbleuponSubmit to TechnoratiSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

نظر دادن

از پر شدن تمامی موارد الزامی ستاره‌دار (*) اطمینان حاصل کنید. کد HTML مجاز نیست.





عناوین روزنامه‌های امروز

یادداشت؛ مقاله

گزارش تصویری









بامی1

بامی2




  • دسترسی آسان به آرشیو روزنامه نسیم خراسان شمالی