اخبار برگریده
دوشنبه, 18 خرداد 1405 05:02

پنج شنبه, 07 خرداد 1405 ساعت 09:02
  • .

قیمت مرغ در خراسان شمالی کمتر از سایر استان ها

این مورد را ارزیابی کنید
(0 رای‌ها)

سرپرست معاونت هماهنگی امور اقتصادی استانداری از کاهش قیمت مرغ در خراسان شمالی نسبت به سایراستانهای کشور خبر داد.

به گزارش نسیم امروز ، هادی رجایی نیا ، در این نشست با تاکید بر تسلّطِ کامل کارگروه تنظیم‌بازار بر همه بخش های زنجیره ی تأمین و توزیع کالاها، از برنامه ریزی دقیق و جامع با هدف ایجاد ثبات در بازار خبر داد.

وی افزود: رصد و پایش روند تأمین و توزیع کالاهای اساسی در تمام مناطق استان انجام شده و این رصد همچنان استمرار دارد.

به گفته رجایی نیا، تصمیمات و اقدامات انجام شده در دو هفته‌ی اخیر برای تولید و توزیع مرغ گرم و همچنین توزیع بیش از ۲۰۰ تن مرغ منجمد در این مدت،موجب شد مصرف کننده این محصول را در خراسان شمالی نسبت به سایر استان ها با قیمت تمام شده ی کمتری خریداری کند.

وی ضرورت تامین زیر ساخت های مناسب برای برنامه ریزی های کوتاه مدت، میان مدت و بلند مدت در جهت مدیریت مناسب بازار را یک ضرورت اجتناب ناپذیر دانست و خاطر نشان کرد: موجودی کالاها باید متناسب با نیاز جامعه باشد چرا که بدون تأمین ظرفیت کافی،امکان مدیریت مناسب بازار وجود ندارد.

سرپرست معاونت هماهنگی امور اقتصادی استانداری همچنین از تداوم بازرسی تیم های گشت مشترک در بازار خبر داد و افزود: در صورت گزارش های واصله بازرسی های موردی نیز توسط این تیم ها انجام و به موارد تخلف رسیدگی می شود.

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to StumbleuponSubmit to TechnoratiSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

نظر دادن

از پر شدن تمامی موارد الزامی ستاره‌دار (*) اطمینان حاصل کنید. کد HTML مجاز نیست.





آرشیو روزنامه نسیم خراسان شمالی

یادداشت؛ مقاله

گزارش تصویری









بامی1

بامی2




  • دسترسی آسان به آرشیو روزنامه نسیم خراسان شمالی