- .
توزیع 3 هزار تن کالای اساسی در خراسانشمالی
سرپرست معاونت توسعه بازرگانی سازمان جهاد کشاورزی خراسان شمالی گفت: بیش از 3 هزار تن انواع کالای اساسی در ایام ماه مبارک رمضان و در آستانه عید نوروز در سطح فروشگاه های استان توزیع شد.
به گزارش نسیم امروز، محمد هندآبادی اظهار کرد: برنامه امسال توزیع کالاهای تنظیم بازار به مناسبت ماه مبارک رمضان از پنجم اسفندماه آغاز شد و همچنان ادامه دارد.
وی افزود: در این مدت؛ ۲۲۰ تن گوشت مرغ منجمد، ۷۷ تن گوشت قرمز منجمد گوسالهپرواری، ۲۴۰ تن برنج هندی و بیش از ۱۰۳ تن شکر مصرف خانوار در راستای حمایت از مصرف کنندگان توزیع شد.
سرپرست معاونت توسعه بازرگانی سازمان جهاد کشاورزی خراسان شمالی: بازار استان در ماه های اخیر با کمبود شکر مواجه بود و برای رفع مشکلات این بخش از بازار ۷۵۰ تن شکر صنف و صنعت در استان توزیع شد.
وی گفت: همچنین ۵۷۰ تن برنج پاکستانی نیز برای مصرف خانوار در سطح فروشگاه های استان تنظیم شده و اکنون نیز ۵۴۳ تن برنج پاکستانی در حال توزیع است.
هندآبادی ادامه داد: توزیع این میزان کالای اساسی تا ۱۵ فروردین ماه سال جاری ادامه خواهد داشت.
۴۴ درصد از جمعیت یک میلیون نفری خراسان شمالی در روستاها سکونت دارند.
نظر دادن
از پر شدن تمامی موارد الزامی ستارهدار (*) اطمینان حاصل کنید. کد HTML مجاز نیست.



































