- .
فعالیت ادارات و بانک های خراسان شمالی از فردا
معاون هماهنگی امور عمرانی استانداری خراسانشمالی گفت: دستگاه های اجرایی و بانک ها فردا پنجشنبه ۲۹ آذرماه فعالیت های معمول خود را از سر خواهند گرفت.
به گزارش نسیم امروز به نقل از روابط عمومی استانداری خراسان شمالی مهدی رشیدی چهارشنبه شب اظهار کرد: با توجه به پیش بینی های هواشناسی و تصمیمات ستاد مدیریت بحران استان، ساعت کاری تمام دستگاه های اجرایی از هشت صبح خواهد بود.
وی افزود: همچنین فعالیت مدارس در بستر سامانه شاد و مراکز آموزش عالی نیز به شکل مجازی است.
معاون هماهنگی امور عمرانی استانداری خراسانشمالی ادامه داد: مراکز امدادی، عملیاتی، دستگاههای خدماترسان و مراکز بهداشتی و درمانی نیز همانند گذشته خدمات ارایه خواهند داد.
فعالیت سامانه بارشی از روز یکشنبه هفته جاری در خراسان شمالی آغاز و سبب بارش باران و برف و کاهش محسوس دمای هوا در مناطق مختلف شد به طوری که مردم روستای کوسه شهرستان شیروان دمای منفی ۲۲ درجه را تجربه کردند.
مدارس و مراکز آموزشی استان از روز یکشنبه (۲۵ آذرماه) تاکنون با پیشبینی هواشناسی مبنی بر کاهش محسوس دمای هوا و مدیریت مصرف انرژی در استان به صورت مجازی فعالیت می کنند و ادارات و تمامی دستگاه های اجرایی استان نیز امروز به شکل دورکاری فعالیت داشتند.
نظر دادن
از پر شدن تمامی موارد الزامی ستارهدار (*) اطمینان حاصل کنید. کد HTML مجاز نیست.



































