دوشنبه, 18 آذر 1404 08:51

پنج شنبه, 16 اسفند 1403 ساعت 14:15
  • .

نگرانی استاندار خراسان شمالی از منفی بودن نرخ رشد کشاورزی

این مورد را ارزیابی کنید
(0 رای‌ها)

استاندار خراسان شمالی گفت: نرخ رشد کشاورزی در این استان با وجود ظرفیت های فراوان منفی است که این امر جای نگرانی دارد.

به گزارش نسیم امروز، بهمن نوری در نشست شورای برنامه ریزی و توسعه خراسان‌شمالی، اظهار کرد: متاسفانه ضعف در ایجاد صنایع تبدلی و تکمیلی و نرسیدن کشاورز به سود واقعی سبب شده تا رشد در بخش کشاورزی استان منفی باشد.

وی با اشاره به اینکه ۱۳ زنجیره ارزش در استان شناسایی و سه مورد مصوب شده است، گفت: بیشتر این زنجیره ها از جمله زنجیره گوشت قرمز و گیاهان دارویی در بخش کشاورزی تعریف شده است.

استاندار خراسان شمالی با اشاره به اینکه تولید فرش دستباف، دامداری و گیاهان دارویی از مزیت های خراسان‌شمالی است، افزود: متاسفانه این استان در هیچ کدام از این محصولات برند ندارد و به نام این محصولات شناخته و معرفی نشده است.

وی تصریح کرد: به نظر می رسد باید درباره زنجیره ارزش های شناسایی شده، تجدید نظر و بررسی بیشتر انجام شود.

نوری با اشاره به تامین اعتبار کمک فنی و اعتباری در قانون بودجه برای واحدهای راکد و نیمه فعال، گفت: این منابع اعتباری باید با سنجش اولویت ها در اختیار قرار گیرد.

وی خاطرنشان کرد: معیار برای پرداخت این منابع، احیای واحدها و ایجاد اشتغال در آن باشد.

نوری با تاکید بر تامین زیرساخت ها برای توسعه سرمایه گذاری، افزایش پروازها در فرودگاه بجنورد را از مطالبات عنوان کرد و گفت: افزایش پروازهای فرودگاه بجنورد از مطالبات مردم است و کاهش پروازها سبب نارضایتی شهروندان شده است.

سرپرست معاونت هماهنگی امور اقتصادی استانداری خراسان شمالی نیز با اشاره به شناسایی ۱۳ زنجیره ارزش محصولات در استان گفت: سه زنجیره ارزش شامل فرش دستباف، گوشت قرمز و گیاهان دارویی مصوب شده است.

محمودرضا معموری اظهار کرد: انتظار می رود اختیارات لازم نیز به استان ها برای انجام اقدامات مختلف داده شود.

رییس سازمان مدیریت و برنامه ریزی خراسان شمالی نیز درباره جایگاه استان در لایحه بودجه سال آینده، گفت: سهم خراسان شمالی از اعتبارات استانی تملک دارایی و سرمایه ای کشور در لایحه بودجه سال آتی ۲.۱۵ بوده و این در حالی است که این استان ۱.۱ درصد از جمیعت کشور را دارد.

مرتضی بهزادفر اظهار کرد: خراسان شمالی در این زمینه در جایگاه ۱۸ استان های کشور قرار داد.

وی خاطرنشان کرد: اعتبار طرح های ملی به نام خراسان‌شمالی در لایحه بودجه سال آتی ۳۱ هزار و ۱۰ میلیارد ریال است که این رقم در مقایسه با قانون بودجه سال جاری ۶۲ درصد افزایش دارد.

بهزادفر با بیان اینکه سهم این استان از اعتبارات طرح های ملی به نام خراسان شمالی، ۱.۷ درصد است، افزود: ۳۸ طرح ملی به نام استان در دست اجرا است.

آخرین ویرایش در شنبه, 18 اسفند 1403 ساعت 07:19
Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to StumbleuponSubmit to TechnoratiSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

نظر دادن

از پر شدن تمامی موارد الزامی ستاره‌دار (*) اطمینان حاصل کنید. کد HTML مجاز نیست.





عناوین روزنامه‌های امروز

یادداشت؛ مقاله

گزارش تصویری









بامی1

بامی2




  • دسترسی آسان به آرشیو روزنامه نسیم خراسان شمالی