اخبار برگریده
سه شنبه, 19 خرداد 1405 18:33

یکشنبه, 29 دی 1404 ساعت 16:33

افزون بر پنج هزار وام مسکن روستایی به بانک‌ها ابلاغ شد

این مورد را ارزیابی کنید
(0 رای‌ها)

معاون بنیاد مسکن انقلاب اسلامی خراسان‌شمالی گفت: سهم استان از تسهیلات مقاوم‌سازی تاکنون پنج هزار و ۳۵۰ مورد از آن به بانک‌های عامل ابلاغ شد.

به گزارش نسیم امروز، علی روحانی اظهار کرد: تاکنون چهار هزار و ۷۷۸ پرونده به بانک‌های عامل معرفی شده و سه هزار و ۷۰۳ مورد آن منجر به عقد قرارداد با بانک‌ها شده است.

وی افزود: پرداخت تسهیلات طرح ویژه مسکن روستایی با عاملیت هشت بانک انجام می‌شود و تاکنون به جز بانک ملی، سایر بانک‌های عامل استان پرونده‌ها معرفی شده‌اند.

معاون امور بازسازی و مسکن روستایی بنیاد مسکن انقلاب اسلامی خراسان‌شمالی خاطرنشان کرد: تسهیلات طرح ویژه مسکن روستایی با دوره بازپرداخت ۲۰ ساله و کارمزد پنج درصد در اختیار متقاضیان قرار می‌گیرد.

روحانی تصریح کرد: سقف این تسهیلات برای هر واحد مسکونی در سال گذشته سه میلیارد و ۵۰۰ میلیون ریال بود که امسال به چهار میلیارد ریال افزایش یافته است.

وی با بیان اینکه مسکن مناسب یکی از نیازهای اساسی روستاییان است که نقش مهمی در ارتقای کیفیت زندگی و کاهش مهاجرت از روستا به شهر دارد گفت: در همین راستا ۲ هزار مسکن در سطح استان با هزینه کرد هزار و ۸۰۰ میلیارد تومان اعتبار تحویل شده است.

معاون امور بازسازی و مسکن روستایی بنیاد مسکن انقلاب اسلامی خراسان‌شمالی عنوان کرد: بنیاد مسکن تلاش دارد با تخصیص تسهیلات کم‌بهره و ارایه خدمات مهندسی، زمینه ساخت خانه‌های مقاوم و استاندارد را فراهم کند.

خراسان‌شمالی دارای ۷۲۲ روستای بالای ۲۰ خانوار با بیش از ۱۰۰ هزار خانوار است که تاکنون ۶۵ هزار واحد روستایی در استان مقاوم‌سازی شده‌اند.

این استان به دلیل موقعیت لرزه‌ای و وقوع سیل و زلزله در شمال‌شرق کشور، توجه به مقاوم‌سازی مسکن روستایی اهمیت ویژه‌ای دارد.

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to StumbleuponSubmit to TechnoratiSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

نظر دادن

از پر شدن تمامی موارد الزامی ستاره‌دار (*) اطمینان حاصل کنید. کد HTML مجاز نیست.





آرشیو روزنامه نسیم خراسان شمالی

یادداشت؛ مقاله

گزارش تصویری









بامی1

بامی2




  • دسترسی آسان به آرشیو روزنامه نسیم خراسان شمالی