دوشنبه, 18 آذر 1404 14:28

چهارشنبه, 04 مهر 1403 ساعت 08:25

تامین 2298 قطعه زمین برای متقاضیان نهضت ملی خراسان‌شمالی

این مورد را ارزیابی کنید
(0 رای‌ها)

مدیرکل راه و شهرسازی خراسان شمالی گفت: ۲ هزار و ۲۹۸ قطعه زمین به متقاضیان نهضت ملی در استان به صورت مسکن ویلایی و تک واحدی تامین شد.

به گزارش نسیم امروز، سید علی میرکریمی اظهارکرد: تولید مسکن با مشارکت مردم در استان خراسان شمالی در قالب واگذاری زمین به صورت انفرادی و گروه ساخت انجام شده است.

وی افزود: مردم برای تهیه طرح و اجرا در چارچوپ قانون نظام مهندسی ساختمان اقدام و اداره کل راه وشهرسازی تنها نقش تسهیلگر را دارد.

مدیرکل راه و شهرسازی خراسان شمالی اضافه کرد: اینک یک هزار و ۶۷۷ واحد پی ریزی، ۵۴۷ واحد اتمام سفت کاری و تعداد ۵۴ واحد به بهره برداری رسیده است.

سهم خراسان شمالی از طرح «نهضت ملی مسکن» سالانه ۱۱ هزار و ۶۹۰ واحد مسکونی و در مدت چهار سال، ۴۶ هزار و ۷۶۱ واحد مسکونی است که سهم سه شهر بزرگ آن به ترتیب برای بجنورد ساخت ۲۲ هزار و ۱۴۲ واحد، شیروان پنج هزار و ۵۶۸ واحد و اسفراین هفت هزار و ۷۹۸ واحد در مدت چهار سال است.

خراسان شمالی با بیش از یک میلیون نفر جمعیت در شمالشرق کشور واقع است و ۲۵ نقطه شهری دارد که ۴۴ درصد از جمعیت این استان در روستاها سکونت دارند.

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to StumbleuponSubmit to TechnoratiSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

نظر دادن

از پر شدن تمامی موارد الزامی ستاره‌دار (*) اطمینان حاصل کنید. کد HTML مجاز نیست.





عناوین روزنامه‌های امروز

یادداشت؛ مقاله

گزارش تصویری









بامی1

بامی2




  • دسترسی آسان به آرشیو روزنامه نسیم خراسان شمالی