جمعه, 11 بهمن 1404 23:58

شنبه, 30 تیر 1403 ساعت 08:39

کاهش حوادث ناشی از کار در خراسان شمالی

این مورد را ارزیابی کنید
(0 رای‌ها)

رییس مرکز تحقیقات، تعلیمات حفاظت فنی و بهداشت کار وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی از کاهش حوادث ناشی از کار در این استان خبرداد.

به گزارش نسیم امروز، حبیب الله جلیلی اظهار کرد: شمار حادثه دیدگان در کارگاه های کار در سال ۴۰۱ هفت هزار و ۹۵۰ نفر و در سال ۴۰۲ نیز هفت هزار و ۵۶۰ نفر گزارش شد که در هر ۲ سال حدود ۴۰ درصد از حادثه ها مربوط به کارگاه های ساختمان است.

جلیلی خاطرنشان کرد: ۲ هزار و ۹۹۸ نفر در سال ۴۰۱ و ۲ هزار و ۸۸۵ نفر در سال ۴۰۲ در کارگاه های ساختمانی دچار حادثه و مصدومیت شدند.

وی ادامه داد: همچنین میزان ارائه آموزش های ایمنی به کارگران در دولت سیزدهم نسبت به مدت مشابه دولت دوازدهم ۲ برابر افزایش یافت.

وی یادآور شد: میزان ارائه آموزش ایمنی به کارگران در دولت سیزدهم چهار میلیون نفر ساعت گزارش شد که این رقم در مدت مشابه دولت قبل ۲ یملیون نفر ساعت ثبت شد.

جلیلی گفت: شمار فوتی ها در حادثه های ناشی از کار در کارگاه های مختلف از ۷۲۰ نفر در سال ۴۰۱ به ۶۸۵ نفر در سال ۴۰۲ کاهش یافته است.

وی با اشاره به اینکه تاکید دولت ارتقای ایمنی در کارگاه ها و حفظ و صیانت از جان کارگران در محیط کار است گفت: تلاش های انجام شده در این زمینه سبب کاهش حادثه های ناشی از کار شد.

حبیب الله جلیلی برای شرکت در نشست دبیرخانه قرارگاه آموزش ایمنی کار و توانمندسازی کارگران و کارفرمایان کارگاه‌های زیر ۱۰ نفر کارگر خراسان شمالی به بجنورد سفر کرده است.

آخرین ویرایش در سه شنبه, 02 مرداد 1403 ساعت 06:55
Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to StumbleuponSubmit to TechnoratiSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

نظر دادن

از پر شدن تمامی موارد الزامی ستاره‌دار (*) اطمینان حاصل کنید. کد HTML مجاز نیست.





عناوین روزنامه‌های امروز

یادداشت؛ مقاله

گزارش تصویری









بامی1

بامی2




  • دسترسی آسان به آرشیو روزنامه نسیم خراسان شمالی