جمعه, 22 آذر 1404 00:26

سه شنبه, 29 مرداد 1404 ساعت 08:13
  • .

۱۵۰ میلیارد ریال برای توسعه تصفیه خانه فاضلاب اختصاص یافت

این مورد را ارزیابی کنید
(0 رای‌ها)

نماینده مردم بجنورد، گرمه، جاجرم، راز و جرگلان، مانه و سملقان در مجلس شورای اسلامی از اختصاص ۱۵۰ میلیارد ریال اعتبار برای توسعه و تکمیل تصفیه خانه فاضلاب بجنورد از محل اعتبارات توازن منطقه‌ای خبر داد.

به گزارش نسیم امروز، محمدمهدی شهریاری اظهار کرد: ظرفیت تصفیه خانه فاضلاب بجنورد ۱۹ هزار و ۶۰۰ متر مکعب است اما ورودی فاضلاب در هر شبانه روز ۲۴ هزار متر مکعب است که این تصفیه خانه جوابگوی آن نیست.

وی افزود: باید مدول دوم تصفیه خانه فاضلاب بجنورد تکمیل شود تا امکان واگذاری انشعاب و ارایه خدمات به شهروندان فراهم شود.

شهریاری با اشاره به تولید بوی بد ناشی از فعالیت تصفیه‌خانه فاضلاب بجنورد، گفت: این امر موجب آزردگی و ناراحتی اهالی منطقه «باقرخان سه» شد و زندگی روزمره اهالی این منطقه مختل کرده بود که اخیرا با برخی اقدامات این مشکل تا حدودی رفع شد.

نماینده مردم بجنورد، گرمه، جاجرم، راز و جرگلان، مانه و سملقان در مجلس شورای اسلامی ادامه داد: شرکت آب و فاضلاب خراسان‌شمالی مجموعه‌ای از اقدامات اصلاحی و فنی همچون لجن روبی و آهک پاشی گسترده برای کاهش بوی نامطبوع این مرکز انجام داد اما بهبود وضعیت زیست‌محیطی آن نیازمند تکمیل مدول تصفیه خانه است.

ظرفیت تصفیه خانه بجنورد ۱۹ هزار و ۶۰۰ متر مکعب است و ورودی فاضلاب در هر شبانه روز ۲۴ هزار متر مکعب است.

۸۹ هزار و ۴۱۸ مشترک فاضلاب شهری و روستایی در خراسان شمالی وجود دارد که ۲۶.۷ درصد جمعیت استان را شامل می شود./ ایرنا

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to StumbleuponSubmit to TechnoratiSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

نظر دادن

از پر شدن تمامی موارد الزامی ستاره‌دار (*) اطمینان حاصل کنید. کد HTML مجاز نیست.





عناوین روزنامه‌های امروز

یادداشت؛ مقاله

گزارش تصویری









بامی1

بامی2




  • دسترسی آسان به آرشیو روزنامه نسیم خراسان شمالی