سه شنبه, 26 آذر 1404 08:32

پنج شنبه, 05 ارديبهشت 1404 ساعت 09:45
  • .

زائران ایرانی در تقویت وحدت امت اسلامی نقش‌آفرین باشند

این مورد را ارزیابی کنید
(0 رای‌ها)

نماینده ولی فقیه و امام جمعه بجنورد گفت: زائران ایرانی، در مراسم حج تمتع باید در تقویت وحدت امت اسلامی بکوشند.

حجت‌الاسلام والمسلمین رضا نوری در همایش متمرکز زائران حج تمتع استان اظهار کرد: زائران ایرانی، در حج تمتع نمایندگان جمهوری اسلامی در همایشی بین‌المللی هستند و باید در تقویت وحدت امت اسلامی، برائت از مشرکین و نزدیکی دل‌های مسلمانان نقش‌آفرین باشند.

وی بر ضرورت تبعیت کامل از مسئولان کاروان‌ها، رعایت ادب، نظم و احترام به قوانین کشور میزبان تاکید کرد و افزود: رفتار زائران ایرانی، بازتابی از فرهنگ و تمدن ملت ما در میان جهانیان است.

خراسان شمالی با یک میلیون نفر جمعیت در شمال‌شرق کشور قرار دارد و همه‌ساله شماری از زائران خود را برای انجام فریضه حج به سرزمین وحی اعزام می‌کند.

خراسان شمالی با یک میلیون نفر جمعیت در شمالشرق کشور واقع شده است و ۴۴ درصد از جمعیت این استان در روستاها ساکن هستند

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to StumbleuponSubmit to TechnoratiSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

نظر دادن

از پر شدن تمامی موارد الزامی ستاره‌دار (*) اطمینان حاصل کنید. کد HTML مجاز نیست.





عناوین روزنامه‌های امروز

یادداشت؛ مقاله

گزارش تصویری









بامی1

بامی2




  • دسترسی آسان به آرشیو روزنامه نسیم خراسان شمالی