یکشنبه, 01 دی 1404 23:40

سه شنبه, 15 آبان 1403 ساعت 09:10
  • .

۲۳۵ میلیارد ریال برای توسعه شبکه فاضلاب اختصاص یافت

این مورد را ارزیابی کنید
(0 رای‌ها)

مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب خراسان‌شمالی از تخصیص ۲۳۵ میلیارد ریال اعتبار برای توسعه شبکه فاضلاب در شهرهای استان خبر داد.

به گزارش نسیم امروز، رضا عطایی اظهار کرد: برای ارایه خدمات مطلوب به مشترکان و بهبود وضعیت بهداشت عمومی جامعه، اصلاح و توسعه شبکه جمع آوری فاضلاب استان در دستور کار قرار گرفته است.

وی افزود: تاکنون ۲۷۰ کیلومتر از شبکه جمع آوری فاضلاب بجنورد اجرا شده است.

عطایی یادآور شد: ۶ هزار و ۵۸۱ متر شبکه جمع آوری فاضلاب استان نیز در نیمه نخست امسال انجام شد.

وی با اشاره به فروش انشعاب فاضلاب در سالجاری، گفت: جدای از توسعه این میزان شبکه جمع آوری فاضلاب، ۲ هزار و ۹۶۶ انشعاب نیز در این مدت به متقاضیان واگذار شده است.

مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب خراسان‌شمالی یادآور شد: اکنون چهار شهر بجنورد، شیروان، اسفراین و آشخانه و سه روستای اسلام آباد، طبر و تازه قلعه در خراسان شمالی از خدمات جمع آوری و تصفیه فاضلاب بهره مند هستند.

۹۰ هزار و ۱۵۹ مشترک فاضلاب شهری و روستایی در خراسان شمالی وجود دارد.

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to StumbleuponSubmit to TechnoratiSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

نظر دادن

از پر شدن تمامی موارد الزامی ستاره‌دار (*) اطمینان حاصل کنید. کد HTML مجاز نیست.





عناوین روزنامه‌های امروز

یادداشت؛ مقاله

گزارش تصویری









بامی1

بامی2




  • دسترسی آسان به آرشیو روزنامه نسیم خراسان شمالی