اخبار برگریده
چهارشنبه, 14 مرداد 1405 00:20

سه شنبه, 17 دی 1404 ساعت 17:18

جذب ۷۵ میلیارد ریال برای توسعه هیات‌های ورزشی

این مورد را ارزیابی کنید
(0 رای‌ها)

معاون توسعه ورزشی اداره کل ورزش و جوانان خراسان‌شمالی از جذب ۷۵ میلیارد ریال برای توسعه هیات های ورزشی استان از محل اعتبارات فصل هشت خبر داد.

به گزارش نسیم امروز، محمد بروحی اظهار کرد: این اعتبارات میان ۵۰ هیات ورزشی استان و بیش از ۲۰۰ هیات ورزشی برای برگزاری مسابقات و یا اعزام به رقابت های ملی و منطقه ای توزیع می شود.

وی افزود: بخشی از این منابع نیز برای خرید تجهیزات ورزشی هزینه می شود تا هیات‌های فعال در شهرستان‌ها بتوانند امکانات مورد نیاز خود را تامین کرده و شرایط بهتری برای ورزشکاران فراهم کنند.

بروحی با اشاره به روند ساماندهی هیات‌های ورزشی خراسان‌شمالی، گفت: پیش از این ۱۴ هیات ورزشی استان با سرپرستی اداره می‌شدند که با برگزاری مجامع انتخاباتی در سالجاری روسای این هیات‌ها انتخاب و اکنون فعالیت آنها با مدیریت مستقل و برنامه‌ریزی دقیق‌تر دنبال می شود.

وی ادامه داد: اکنون تنها پنج هیات ورزشی با سرپرست اداره می‌شوند که از این تعداد، مجامع انتخاباتی چهار هیات؛ ورزش‌های جانبازان و توانیابان، ورزش‌های رزمی، سوارکاری و اتومبیلرانی و موتورسواری به زودی برگزار خواهد شد.

معاون توسعه ورزشی اداره کل ورزش و جوانان خراسان شمالی همچنین از برنامه‌ریزی برای برگزاری مجمع انتخاباتی هیات قایقرانی خبر داد و گفت: پیگیری‌های لازم در این زمینه در دستور کار قرار دارد تا این رشته نیز با مدیریت مستقل مسیر توسعه خود را ادامه دهد.

۳۵ هزار ورزشکار بیمه شده آقا و خانم در خراسان شمالی وجود دارد که زیر نظر ۵۱ هیات ورزشی استان فعالیت می کنند.

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to StumbleuponSubmit to TechnoratiSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

نظر دادن

از پر شدن تمامی موارد الزامی ستاره‌دار (*) اطمینان حاصل کنید. کد HTML مجاز نیست.





آرشیو روزنامه نسیم خراسان شمالی

یادداشت؛ مقاله

گزارش تصویری









بامی1

بامی2




  • دسترسی آسان به آرشیو روزنامه نسیم خراسان شمالی