اخبار برگریده
دوشنبه, 18 خرداد 1405 12:09

شنبه, 24 اسفند 1404 ساعت 12:50

تکمیل طرح‌های آبرسانی نیازمند ۳۷ هزار میلیارد ریال

این مورد را ارزیابی کنید
(0 رای‌ها)

مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب خراسان‌شمالی گفت:‌تکمیل و بهره برداری از ۸۵ طرح آبرسانی در حال اجرای استان نیازمند ۳۷ هزار میلیارد ریال اعتبار است.

به گزارش نسیم امروز، امیر فاطمی اظهار کرد: ۴۲۰ هزار نفر از جمعیت خراسان شمالی با تکمیل و بهره برداری از این طرح ها به آب شرب سالم و پایدار دسترسی پیدا می‌کنند.

وی افزود: از این تعداد، ۲۰۰ هزار نفر در مناطق روستایی و ۲۲۰ هزار نفر در مناطق شهری از مزایای این طرح ها بهره‌مند خواهند شد و این اقدام گامی مهم در راستای ارتقای سطح زندگی و رفاه عمومی در استان محسوب می‌شود.

فاطمی ادامه داد: این طرح‌ها با هدف رفع دغدغه‌های مربوط به تامین آب شرب و بهبود کیفیت آن در مناطق مختلف استان اجرا می شود.

مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب خراسان‌شمالی گفت: انتقال آب پلنگ دره به بجنورد از مهمترین طرح‌های در دست اجرا است که نقش بسزایی در تامین آب شرب این شهر خواهد داشت.

وی افزود:‌مرحله دوم آبرسانی به شیروان دیگر طرح مهم شامل تکمیل مخزن ۱۰ هزار مترمکعبی برای ذخیره آب، حفر و تجهیز ۲ حلقه چاه با دبی ۷۰ لیتر بر ثانیه و اجرای خط انتقالی به طول هفت کیلومتر برای انتقال آب به شهر است.

فاطمی گفت: قرارگاه امام حسن مجتبی (ع) سپاه نیز طرح‌های مهمی در بخش روستایی انجام می‌ دهد که شامل آبرسانی به مجتمع‌های پرسه سو، کهنه جلگه، زیدر سرانی و شیرین دره است.

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to StumbleuponSubmit to TechnoratiSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

نظر دادن

از پر شدن تمامی موارد الزامی ستاره‌دار (*) اطمینان حاصل کنید. کد HTML مجاز نیست.





آرشیو روزنامه نسیم خراسان شمالی

یادداشت؛ مقاله

گزارش تصویری









بامی1

بامی2




  • دسترسی آسان به آرشیو روزنامه نسیم خراسان شمالی