اعلام نفرات برتر مسابقات تنیس کشور در بجنورد
مسابقات تنیس قهرمانی کشور در رده سنی بزرگسالان با معرفی نفرات برتر در مرکز خراسانشمالی پایان یافت.
به گزارش نسیم امروز، رییس هیات تنیس خراسانشمالی اظهار کرد: مسابقات تنیس ۵۰۰ امتیازی قهرمانی در بخش آقایان برای نخستین بار به میزبانی خراسانشمالی در مجموعه ورزشی و رفاهی بهادری در ۲ بخش انفرادی و ۲ نفره برگزار شد.
رضا کافی افزود: ۶۴ تنیسور از استان های تهران، اصفهان، فارس، کرمان، زنجان، قم، سمنان، خراسان رضوی، خراسان جنوبی و خراسان شمالی در این رقابت ها شرکت کردند.
وی با اشاره به نتایج انفرادی این رقابت های ورزشی گفت: «سیاوش شیردل» از خراسان رضوی و «محمد خوش خلق» از تهران در بخش انفرادی به ترتیب در جایگاه نخست و دوم ایستادند.
کافی ادامه داد: «حسام سلطانی» و «سامان ملکی» هر دو از اصفهان نیز به مقام سوم مشترک بخش انفرادی دست یافتند.
رییس هیات تنیس خراسان شمالی یادآور شد: «یونس طلاور» و «ارسلان ملکی» هر دو از اصفهان و «سیاوش شیردل» از خراسان رضوی و «محمد خوش خلق» از تهران نیز به ترتیب عنوان نخست و دوم بخش ۲ نفره این دوره از رقابت های تنیس را از آن خود کردند.
کافی یادآور شد: «امیر معطوفی» از استان گلستان، سرداور این مسابقات و نماینده فدراسیون تنیس ایران بود.
خراسان شمالی افزون بر ۲۰۰ ورزشکار بیمه شده آقا و خانم در رشته تنیس دارد.
نظر دادن
از پر شدن تمامی موارد الزامی ستارهدار (*) اطمینان حاصل کنید. کد HTML مجاز نیست.



































