اخبار برگریده
جمعه, 05 تیر 1405 23:39

دوشنبه, 01 تیر 1405 ساعت 11:53
  • .

متخصصان بسیجی راهی مناطق محروم شدند

این مورد را ارزیابی کنید
(0 رای‌ها)

جانشین فرمانده سپاه استان در امور اقشار بسیج از برگزاری اردوی جهادی سلامت همزمان با عاشورا خبرداد.

به گزارش نسیم امروز،‌همزمان با ایام تاسوعا و عاشورای حسینی، گروه‌های جهادی پزشکی و دندانپزشکی با هدف ارائه خدمات درمانی رایگان به ساکنان مناطق عشایری و کم‌برخوردار خراسان شمالی در این مناطق مستقر خواهند شد.

سرهنگ پاسدار عباسعلی ریحانی، جانشین فرمانده سپاه حضرت جوادالائمه (ع) خراسان شمالی در اقشار بسیج، با اعلام این خبر گفت: اردوی جهادی پزشکی و دندانپزشکی با حضور ۵۰ نفر از پزشکان، متخصصان و نیروهای درمانی بسیجی در ایام تاسوعا و عاشورای حسینی به مدت دو روز در مناطق عشایری و کم‌برخوردار استان برگزار می‌شود.

وی افزود: در این اردوی جهادی، ۱۰ یونیت کامل دندانپزشکی برای ارائه خدمات درمانی و بهداشتی به مردم مستقر خواهد شد و خدمات تخصصی در حوزه‌های مختلف پزشکی به صورت رایگان در اختیار مراجعه‌کنندگان قرار می‌گیرد.

جانشین فرمانده سپاه استان در اقشار بسیج ادامه داد: در این طرح جهادی، ۱۴ پزشک متخصص در رشته‌های مختلف از جمله قلب و عروق، اطفال، زنان و زایمان، پوست و بیماری‌های داخلی حضور خواهند داشت و علاوه بر ویزیت بیماران، خدمات مشاوره‌ای و درمانی مورد نیاز را ارائه خواهند کرد.

سرهنگ ریحانی هدف از اجرای این اردوی جهادی را دسترسی آسان‌تر ساکنان مناطق محروم و عشایری به خدمات تخصصی درمانی، کاهش بخشی از هزینه‌های درمانی خانواده‌ها و ترویج فرهنگ خدمت‌رسانی جهادی عنوان کرد و گفت: بسیج و سپاه همواره تلاش کرده‌اند در کنار مأموریت‌های فرهنگی و اجتماعی، در حوزه سلامت و محرومیت‌زدایی نیز نقش‌آفرینی مؤثری داشته باشند.

وی تأکید کرد: این اردوها علاوه بر ارائه خدمات پزشکی، فرصتی برای شناسایی نیازهای درمانی مناطق کم‌برخوردار و برنامه‌ریزی برای استمرار خدمات‌رسانی به این مناطق محسوب می‌شود.

گفتنی است: گروه جهادی پزشکی و دندانپزشکی بسیج طی سال‌های اخیر با حضور در مناطق محروم، روستایی و عشایری خراسان شمالی خدمات گسترده‌ای در حوزه سلامت ارائه کرده‌اند. این اردوها با مشارکت پزشکان متخصص، دندانپزشکان و نیروهای داوطلب جهادی برگزار می‌شود و بخشی از برنامه‌های محرومیت‌زدایی و عدالت‌محور سپاه و بسیج در حوزه بهداشت و درمان به شمار می‌رود. بسیاری از مناطق عشایری و کم‌برخوردار استان به دلیل فاصله از مراکز درمانی تخصصی، از این خدمات استقبال گسترده‌ای می‌کنند و اردوهای جهادی نقش مهمی در افزایش دسترسی مردم این مناطق به خدمات سلامت ایفا کرده‌اند.

آخرین ویرایش در جمعه, 05 تیر 1405 ساعت 10:58
Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to StumbleuponSubmit to TechnoratiSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

نظر دادن

از پر شدن تمامی موارد الزامی ستاره‌دار (*) اطمینان حاصل کنید. کد HTML مجاز نیست.





یادداشت؛ مقاله

گزارش تصویری









بامی1

بامی2




  • دسترسی آسان به آرشیو روزنامه نسیم خراسان شمالی