اخبار برگریده
دوشنبه, 18 خرداد 1405 07:37

یکشنبه, 10 شهریور 1404 ساعت 19:32
  • .

پروژه مکانیزم ماشه با آرامش، همدلی و اطلاع‌رسانی مسئولانه خنثی می‌شود

این مورد را ارزیابی کنید
(0 رای‌ها)

مدیرعامل خانه مطبوعات و رسانه های خراسان شمالی با تاکید بر هوشیاری در برابر جنگ روانی دشمن گفت: پروژه مکانیزم ماشه با آرامش، همدلی و اطلاع‌رسانی مسئولانه خنثی می‌شود.

به گزارش نسیم امروز،‌خادمی با توجه به تلاش‌های آمریکا، رژیم صهیونیستی و سه کشور اروپایی برای فعال‌سازی «مکانیزم ماشه» و تشدید فشارهای جدید علیه جمهوری اسلامی ایران، افزود: بی‌تردید دشمنان ایران اسلامی در پیگیری این سناریو اهداف متعددی را دنبال می‌کنند.

وی با بیان اینکه مکانیزم ماشه عملاً سال‌هاست علیه ایران فعال بوده ، تصریح کرد: به‌رغم فشارهای کشورهای غربی و اروپایی و شیطنت های اسرائیل جنایتکار در طی سالهای گذشته، ایستادگی و مقاومت ملت ایران آن‌ها را در رسیدن به اهداف شوم‌شان ناکام گذاشته است.

خادمی افزود:‌همچنین این تحریم‌ها در بسیاری از مواقع به فرصت‌های مهمی برای کشور تبدیل شده به حدی که رهبران و کارشناسان غربی و اروپایی مکررا و به صراحت اذعان داشته‌اند که تحریم‌های آنان بر ایران تاثیر چندانی نداشته است.

وی تصریح کرد: اکنون باید همگان به ویژه اهالی رسانه با مطالعه و شناخت اهداف دشمن ، هوشیارانه‌تر از همیشه عمل کنند.

مدیرعامل خانه مطبوعات و رسانه های خراسان شمالی با اشاره به اهداف روانی و اجتماعی مکانیزم ماشه گفت: القای ترس، ناامیدی و اضطراب با بزرگ‌نمایی تحریم‌ها و تهدیدها؛ ایجاد آشفتگی روانی در جامعه از طریق جنگ رسانه‌ای؛‌ ترویج بی‌اعتمادی به مسئولان و القای احساس بی‌ثباتی و القای این تصور که آینده ایران تاریک و بدون چشم‌انداز است از اهداف غربی ها،‌ اسرائیل و سه کشور اروپایی است.

خادمی ، تحریک بازار ارز و طلا با فشار روانی برای افزایش قیمت‌ها؛ فراهم کردن زمینه سوءاستفاده برخی سودجویان برای گران‌فروشی؛ ایجاد تورم کاذب و فشار بر معیشت مردم ؛ کاهش ارزش پول ملی و بی‌ثبات کردن اقتصاد کشور و ایجاد کمبود مصنوعی در بازار با اختلال در واردات کالاهای اساسی را بخش دیگری از اهداف دشمن در حوزه اقتصادی دانست.

او گفت: دشمن سعی دارد تا با تضعیف حاکمیت ملی و القای ناکارآمدی ساختارهای کشور و همچنین اعمال فشار برای تغییر سیاست‌های راهبردی ایران در حوزه‌های هسته‌ای، دفاعی و منطقه‌ای اهداف شوم خود را پیگیری کند.

خادمی تصریح کرد: ایجاد اختلاف داخلی میان جریان‌های سیاسی و تشدید شکاف‌های اجتماعی؛ بی‌اعتبار کردن ایران در مجامع بین‌المللی و معرفی کشور به عنوان ناقض قوانین جهانی و فراهم کردن بستر برای مذاکره از موضع ضعف یا حتی تغییر ساختار حاکمیت از دیگر برنامه های روانی است که دشمن تلاش می کند آنها را به جامعه القا کند.

او نفوذ رسانه‌ای برای تحمیل روایت‌های غربی بر افکار عمومی؛ استفاده گسترده از شبکه‌های اجتماعی برای شایعه‌پراکنی و ایجاد ناامیدی؛ تخریب باورهای دینی و انقلابی به‌عنوان نقاط قوت هویتی ملت ایران و

القای این تفکر که تنها راه‌حل مشکلات، عقب‌نشینی در برابر غرب است را از دیگر شگردهای آمریکا و اسرائیل و همدستان آنها در اروپا دانست و از مردم و به ویژه اهالی رسانه خواست تا با آگاهی از اهداف دشمن، هوشیاری خود را حفظ و بدانند که دشمن با ایجاد چنین فضاهایی به‌دنبال تحقق برنامه‌های شوم خود است.

مدیرعامل خانه مطبوعات و رسانه های خراسان شمالی به جامعه رسانه ای استان توصیه کرد تا با آگاهی کامل از جزئیات تحریم‌ها در چارچوب قطعنامه ۲۲۳۱، نقش روشنگری خود را ایفا کنند.

او گفت: در جنگ ترکیبی دشمن، باید با تحلیل‌های دقیق و امیدبخش، از همراهی ناخواسته با پروژه‌های روانی دشمن جلوگیری کرده و از انتشار تیترهای ترس‌آور و سیاه‌نمایی پرهیز و مردم را به آرامش و اعتماد به توان داخلی فرا بخوانیم.

خادمی افزود: دشمن می‌کوشد با بهره‌گیری از جنگ رسانه‌ای، القای ناامنی اقتصادی و اجتماعی، تحریک بازار و سوءاستفاده برخی سودجویان، و ایجاد اختلاف داخلی، بر روحیه مردم تأثیر بگذارد. لذا مقابله با این توطئه‌ها تنها با آرامش، آگاهی، همدلی و انسجام ملی میسر و ممکن خواهد بود.

وی در پایان اظهار امیدواری کرد که خبرنگاران عزیز با بهره‌گیری از تجربه جنگ ۱۲روزه و درک آنچه در پساجنگ گذشت، رسالت و نقش‌آفرینی خود را در آگاهی‌بخشی به مردم عزیز، با درایت، مسئولیت‌پذیری و نگاه امیدآفرین عملی سازند.

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to StumbleuponSubmit to TechnoratiSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

نظر دادن

از پر شدن تمامی موارد الزامی ستاره‌دار (*) اطمینان حاصل کنید. کد HTML مجاز نیست.





آرشیو روزنامه نسیم خراسان شمالی

یادداشت؛ مقاله

گزارش تصویری









بامی1

بامی2




  • دسترسی آسان به آرشیو روزنامه نسیم خراسان شمالی