- .
دستگیری قاچاقچی قرص های روانگردان در خراسان شمالی
جانشین فرمانده انتظامی استان از دستگیری یک قاچاقچی قرص و شربتهای روانگردان خبر داد.
به گزارش نسیم امروز، سرهنگ "محمد غلامی" با اعلام جزئیات این خبر گفت: مأموران پلیس مبارزه با مواد مخدر استان در یک عملیات مشترک با پلیس خراسان رضوی موفق شدند 47 هزار و 900 عدد قرص و 9 لیتر شربت غیرمجاز را کشف کنند.
وی با بیان اینکه این عملیات پس از دریافت اخبار واصله مبنی بر قصد انتقال مقادیر قابل توجهی از قرصها و شربتهای روانگردان به استان خراسان رضوی آغاز شد، افزود: مأموران پس از شناسایی خودرو متهم و توقف آن، با رعایت حقوق شهروندی، خودرو را به مقر پلیس منتقل و بازرسی کردند.
سرهنگ غلامی اظهار داشت: متهم پس از تشکیل پرونده برای انجام مراحل قانونی به مراجع قضایی معرفی شد.
وی در ادامه با اشاره به اینکه در عملیاتی دیگر، پلیس مبارزه با مواد مخدر در شهرستان شیروان، فردی را که قصد انتقال چند قبضه سلاح جنگی و مهمات به استان داشت، شناسایی و دستگیر کرد، تصریح کرد: در بازرسی از خودرو، دو قبضه سلاح برنو و 150 عدد فشنگ کشف شد و متهم برای رسیدگی به دادسرا معرفی شد.
جانشین فرمانده انتظامی استان تأکید کرد: پلیس با تمام توان در برابر قاچاقچیان مواد مخدر و سلاح ایستاده و از شهروندان میخواهیم هرگونه فعالیت مشکوک را از طریق سامانه 110 خبر دهند.
نظر دادن
از پر شدن تمامی موارد الزامی ستارهدار (*) اطمینان حاصل کنید. کد HTML مجاز نیست.



































