اخبار برگریده
سه شنبه, 13 آذر 1403 23:42

شنبه, 26 آبان 1403 ساعت 12:44
  • .

لزوم حمایت دستگاه‌های دولتی از بخش خصوصی

این مورد را ارزیابی کنید
(0 رای‌ها)

استاندار خراسان شمالی گفت: توسعه بخش خصوصی در دستور کار دولت است و دستگاه ها برای رونق کسب و کار باید در کنار این بخش باشند.

به گزارش نسیم امروز، بهمن نوری در شورای گفت و گوی دولت و بخش خصوصی اظهار کرد: سازمان ها و دستگاه ها نباید جلوتر از بخش خصوصی حرکت کنند.

وی بر مدل توسعه مشارکتی تاکید کرد و افزود: دستگاه ها و سازمان نباید در نقطه مقابل بخش خصوصی قرار گیرند و این مهم باید به باور و اعتقاد تبدیل شود.

استاندار خراسان شمالی با بیان اینکه مقام معظم رهبری نیز بارها در فرمایشات خود بر اهمیت بخش خصوصی و استفاده از ظرفیت و توان آنان تاکید کرده اند، گفت: فرایند توسعه بخش خصوصی باید تسهیل شود.

وی افزود: باید گره از کار بخش خصوصی گشوده شود و جلسات در حوزه های مختلف در راستای رفع مشکلات بخش خصوصی برگزار شود.

نوری خاطرنشان کرد: شورای گفت و گوی دولت و بخش خصوصی باید ساختار شکن باشد تا تولیدکنندگان مسایل و مشکلات خود را مطرح کنند.

وی با بیان اینکه جلسه ها نباید تشریفاتی برگزار شود تصریح کرد: بخش خصوصی باید از همه مدیران و مسوولان بازجویی کند و برای حل مشکلات خود مطالبه گری کنند.

استاندار خراسان شمالی ادامه داد: در شرایط نامناسب اقتصادی قرار داریم و فعالان بخش اقتصادی دغدغه اجتماعی دارند.

وی با بیان اینکه روزنه های جدیدی برای بخش اقتصادی استان باید یافت گفت: بهبود فضای کسب و کار باید روش های جدید را احصا کند و این مهم نیازمند تقویت و همراهی تمامی دستگاه ها است.

رییس اتاق بازرگانی، صنایع، معادن و کشاورزی خراسان شمالی نیر در این جلسه بر رفع مشکلات بخش خصوصی تاکید کرد و گفت: سازمان و ارگان ها برای رفع مشکلات این قشر تلاش کنند تا حوزه کسب و کار ها و اقتصاد رونق گیرد.

عباس کاظمی افزود: شورای گفت و گوی دولت و بخش خصوصی در چند سال اخیر ۱۲۰ جلسه برگزار کرده است و ۴۵۰ مصوبه در سطح استانی و ملی داشته است و بخشی از مشکلات و مسایل مربوط به بخش خصوصی رفع شده است و تلاش می کنیم تا مشکلات این قشر برطرف شود.

وی با بیان اینکه وصول مالیات استان با توجه به وضع اقتصادی آن نسبت به استان های برخوردار بالا است تصریح کرد: از سازمان های مربوطه اقتصادی می خواهیم که رایزنی کنند و سهم مالیات استان را کاهش دهند.

رییس اتاق بازرگانی، صنایع، معادن و کشاورزی خراسان شمالی خاطرنشان کرد: واحدهای تولیدی و فعالان بخش اقتصادی استان با مسایل و مشکلات زیادی رو به رو هستند که باید روند و نگاه ها نسبت به استان کم برخوردار متفاوت باشد.

وی گفت: با توجه به اینکه این استان زیرساخت لازم برای صادرات را ندارد و تجار این خطه همتراز استان های توسعه یافته مالیات پرداخت می کنند، باید تدابیری در سطح ملی اندیشیده شود تا این مالیات کاهش یابد.

لزوم تقویت زیرساخت های خراسان شمالی

رییس کمیسیون سرمایه گذاریی اتاق بازرگانی، صنایع ، معادن و کشاورزی خراسان شمالی تصریح کرد: سرمایه گذاری در استان به دلیل مشکلات زیر ساختی و نبود حمل و نقل هوایی و ریلی با مشکل مواجه است.

زهرا معینی افزود: اکنون بیشتر سرمایه گذاران داخلی استان در این خطه سرمایه گذاری خواهند کرد که بعضا با مشکلاتی دست و پنجه نرم می کنند که برای حفظ سرمایه گذاری، ایجاد اشتغال، رونق تولید و توسعه کسب و کار ها باید مورد حمایت قرار گیرند.

وی تصریح کرد: واحدهای تولیدی و سایر بخش خصوصی استان در مسیر تولید با کمبود و مشکلاتی زیادی مواجه هستند که موضوع مالیاتی یکی از مشکلات اساسی این بخش است که باید برطرف شود.

احیای ۲۵ واحد صنعتی خراسان شمالی در دستور کار

معاون صنایع و معادن اداره کل صنعت، معدن و تجارت خراسان شمالی گفت: احیای ۲۵ واحد صنعتی راکد و غیرفعال استان در دستور کار قرار گرفت.

به گزارش نسیم امروز، مهیار مشایخی اظهار کرد: واحدهای تولیدی به علت های مختلف از جمله مشکل مدیریتی و مالکیتی، خارج شدن طرح از توجیه اقتصادی، نداشتن بازار فروش، کمبود نقدینگی و بدهکار بودن به بانک ها غیرفعال شده اند.

وی با اشاره به اینکه اکنون ۶.۲ درصد از واحدهای تولیدی این استان غیرفعال است افزود: امسال احیای ۱۳ واحد صنعتی استان برنامه ریزی و هدفگذاری شد که تا کنون بازگشت به چرخه تولید در پنج واحد صنعتی محقق شده است.

معاون امور صنایع و معادن اداره کل صنعت، معدن و تجارت خراسان شمالی خاطرنشان کرد: احیای واحدهای راکد با برگزاری نشست های کارگروه تسهیل و رفع موانع تولید، تعامل و همراهی دستگاه های اجرایی، هم افزایی بانک ها و شرکت های خدمات رسان، اداره کل امور مالیاتی و بیمه ها محقق شده است.

وی با اشاره به اختصاص بودجه از محل تسهیلات تبصره ۱۸ بدون اشاره به میزان پرداخت منابع به واحدهای صنعتی استان از این محل گفت: پرداخت تسهیلات از دیگر اقداماتی است که با هدف تحقق اهداف دولت و احیای واحد های راکد انجام می شود.

خراسان شمالی دارای ۹ شهرک و ۹ ناحیه صنعتی و یک منطقه ویژه اقتصادی است و در نواحی و شهرک های صنعتی این استان ۳۲۷ واحد صنعتی جواز بهره برداری دارند که میزان اشتغالزایی آنها چهار هزار و ۹۱۱ نفر و میزان سرمایه گذاری در این واحد ها نیز هشت هزار و ۶۲۰ میلیارد ریال است.

استان خراسان شمالی با داشتن واحدهای بزرگ صنعتی چون پتروشیمی، فولاد و لوله گستر اسفراین و آلومینای جاجرم در رتبه هفدهم استان های برخوردار از واحدهای بزرگ صنعتی قرار دارد و حدود ۴۰۰ واحد صنعتی کوچک نیز در این استان فعال است.

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to StumbleuponSubmit to TechnoratiSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

نظر دادن

از پر شدن تمامی موارد الزامی ستاره‌دار (*) اطمینان حاصل کنید. کد HTML مجاز نیست.





عناوین روزنامه‌های امروز

یادداشت؛ مقاله

گزارش تصویری









بامی1

بامی2




  • دسترسی آسان به آرشیو روزنامه نسیم خراسان شمالی