- .
ایجاد ناحیه صنعتی خرق در دولت مردمی
مدیرکل جذب و حمایت از سرمایه گذاری استانداری خراسان شمالی گفت: با پیگیری های کارگروه اقتصادی و سرمایه گذاری در شورای برنامه ریزی و توسعه استان ،ایجاد ناحیه صنعتی خرق در دولت مردمی مصوب شد.
به گزارش نسیم امروز، صفرعلی قربانی با اشاره به فعالیت های این حوزه اظهار داشت : روستای خرق، با جمعیتی بالغ بر ۲۱۰۰ نفر در ۶۰کیلومتری شهر فاروج قرار دارد که در سال ۱۳۹۸ با توجه به ظرفیت منطقه و وجود بیش از ۲۰ کارگاه فعال چوب بری و نجاری و همچنین مطالبه و خواست مردم روستا ، در جلسه شورای برنامه ریزی و توسعه استان ، ایجاد ناحیه صنعتی مطرح وبه عنوان یکی از مصوبات سفر هیات محترم دولت به خراسان شمالی تایید شد.
وی افزود: لیکن با توجه به کمبود اعتبارات ،اجرای این طرح مدتی به تعویق افتاد و با ورود کارگروه اقتصادی و سرمایه گذاری به موضوع و انجام کار کارشناسی، نهایتا بازدید نمایندگانی از کارگروه به مدیریت مدیر کل دفتر سرمایه گذاری استانداری، ناحیه صنعتی توسط شرکت شهرکهای صنعتی با مشارکت مردم و در مجاورت روستا به منظور ساماندهی کارگاه های موجود و ایجاد فضایی برای توسعه و ارتقا تولیدات و جلوگیری از خام فروشی و همچنین مدیریت مشکلات آلودگی هوا وآلودگی های صوتی موجود، مورد تایید قرار گرفت.
یادآور می شود: ایجاد ناحیه خرق، در سال «جهش تولید با مشارکت مردم» مصوبه شورای برنامه ریزی استان را با حداکثر آرا اخذ کرد.
نظر دادن
از پر شدن تمامی موارد الزامی ستارهدار (*) اطمینان حاصل کنید. کد HTML مجاز نیست.



































