دوشنبه, 02 دی 1404 01:06

سه شنبه, 27 آذر 1403 ساعت 15:47
  • .

تعطیلی مجدد ادارات و مراکز آموزشی خراسان شمالی

این مورد را ارزیابی کنید
(0 رای‌ها)

معاون هماهنگی امور عمرانی استانداری خراسان‌شمالی گفت: دستگاه های اجرایی و مراکز آموزشی استان فردا چهارشنبه ۲۸ آذرماه تعطیل است و فعالیت مدارس در بستر شاد دنبال خواهد شد.

به گزارش نسیم امروز به نقل از روابط عمومی استانداری خراسان شمالی مهدی رشیدی روز سه شنبه اظهار کرد: با توجه برودت هوا و تصمیمات ستاد مدیریت بحران، ادارات استان برای چهارمین روز متوالی تعطیل خواهد بود.

وی افزود: همچنین فعالیت مدارس در بستر سامانه شاد و مراکز آموزش عالی نیز تا پایان هفته به شکل مجازی خواهد بود.

معاون هماهنگی امور عمرانی استانداری خراسان‌شمالی ادامه داد: مراکز امدادی، عملیاتی، دستگاه‌های خدمات‌رسان و مراکز بهداشتی و درمانی نیز همانند گذشته خدمات ارایه خواهند داد.

فعالیت سامانه بارشی از روز یکشنبه هفته جاری در خراسان شمالی آغاز و سبب بارش باران و برف و کاهش محسوس دمای هوا در مناطق مختلف شد به طوری که مردم روستای کوسه شهرستان شیروان دمای منفی ۲۲ درجه را تجربه کردند.

مدارس و مراکز آموزشی استان از روز یکشنبه (۲۵ آذرماه) تاکنون با پیش‌بینی هواشناسی مبنی بر کاهش محسوس دمای هوا و مدیریت مصرف انرژی در استان به صورت مجازی فعالیت می کنند و ادارات و تمامی دستگاه های اجرایی استان نیز امروز به شکل دورکاری فعالیت داشتند.

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to StumbleuponSubmit to TechnoratiSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

نظر دادن

از پر شدن تمامی موارد الزامی ستاره‌دار (*) اطمینان حاصل کنید. کد HTML مجاز نیست.





عناوین روزنامه‌های امروز

یادداشت؛ مقاله

گزارش تصویری









بامی1

بامی2




  • دسترسی آسان به آرشیو روزنامه نسیم خراسان شمالی