- .
نیروی انتظامی پایهگذار نظم و امنیت است
استاندار خراسان شمالی نیروی انتظامی را پایه گذار نظم و امنیت در جامعه دانست و از اقدامات شبانه روزی آنان قدردانی کرد.
به گزارش نسیم امروز ، محمدرضا حسین نژاد در پیامی ویدئویی ضمن تبریک هفته نیروی انتظامی اظهارکرد: امنیت از مقوله هایی است که در نبود آن اهمیتش نمایان می شود وخوشبختانه استان از این ارزش برخوردار است.
وی افزود: خراسان شمالی ۳۰۰ کیلومتر مرز مشترک با کشور ترکمنستان دارد و این محدوده در دسترس خشکسالی های پی در پی، مشکلات و نزاع های مربوط به حوزه آب قرار دارد ولی همچنان امنیت شاکله اصلی منطقه است.
استاندار خراسان شمالی اضافه کرد: نیروی انتظامی از ارکان اصلی شورای تامین استان محسوب می شود و در تصمیمات و اقدامات این شورا تاثیرگذار است.
وی ادامه داد: پاسگاه های زیادی در سطح استان در مدت سه سال اخیر احداث شده و به لحاظ ساختار پی گیری های زیادی انجام شد تا امنیت لازم در این خطه ایجاد شود.
حسین نژاد تاکید کرد: امید می رود این نظم و امنیت باعث جذب سرمایه گذار و رونق بیشتر استان شود.
هفته بزرگداشت انتظامی ۱۳ مهر ماه جاری با شعار «پلیس هوشمند، مردم قانون مدار» آغاز شد.
نظر دادن
از پر شدن تمامی موارد الزامی ستارهدار (*) اطمینان حاصل کنید. کد HTML مجاز نیست.