اخبار برگریده
چهارشنبه, 20 خرداد 1405 15:32

شنبه, 10 اسفند 1404 ساعت 15:17
  • .

عملیات موشکی علیه منافع دشمنان تا شکست قطعی آن‌ها

این مورد را ارزیابی کنید
(0 رای‌ها)

فرمانده قرارگاه مرکزی خاتم‌الانبیاء (ص)،گفت: در پاسخ به تجاوز بی‌شرمانه دشمن، سراسر سرزمین‌های اشغالی و پایگاه‌های آمریکا در منطقه، زیر ضربات کوبنده موشک‌های ایرانی قرارگرفت و این عملیات، بی‌وقفه تا شکست قطعی دشمن، ادامه خواهد یافت.

به گزارش نسیم امروز به نقل از ایرنا، سردار سرلشکر «علی عبداللهی» روز شنبه ۹ اسفندماه ۱۴۰۴ در پی حمله آمریکا و رژیم صهیونی به کشورمان، اظهار داشت: همان‌طور که اعلام کرده بودیم، در پاسخ به تجاوز بی‌شرمانه آمریکا و رژیم صهیونیستی به ایران اسلامی، سراسر سرزمین‌های اشغالی و پایگاه‌های آمریکای جنایتکار در منطقه، زیر ضربات کوبنده موشک‌های ایرانی قرار گرفت و این عملیات، بی‌وقفه تا شکست قطعی دشمن، تداوم خواهد یافت.

سرلشکر عبداللهی ادامه داد: با توجه به تجاوز ارتش آمریکا و رژیم صهیونیستی به ایران اسلامی، ضمن هدف قراردادن سرزمین‌های اشغالی، همه پایگاه‌ها، منابع و منافع آمریکایی در کل منطقه، برای نیروهای مسلح جمهوری اسلامی ایران هدف مشروع تلقی می‌گردد.

فرمانده قرارگاه مرکزی خاتم‌الانبیاء (ص) با تأکید بر لزوم حفظ آرامش ملت قهرمان و شجاع ایران اسلامی، گفت: نیروهای مسلح از کشور، ملت و منافع ملی قاطعانه و باصلابت دفاع خواهند کرد.

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to StumbleuponSubmit to TechnoratiSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

نظر دادن

از پر شدن تمامی موارد الزامی ستاره‌دار (*) اطمینان حاصل کنید. کد HTML مجاز نیست.





یادداشت؛ مقاله

گزارش تصویری









بامی1

بامی2




  • دسترسی آسان به آرشیو روزنامه نسیم خراسان شمالی