سرهنگ روح الله محمدی مدیر اجرایی درمانگاه تخصصی دندانپزشکی حضرت جوادالانمه(ع) در گفتگو با خبرنگار ما، اظهار کرد: به همت کمیته امداد استان، ستاد اجرایی فرمان حضرت امام(ره) ، مدیریت نمایندگی آستان قدس رضوی در خراسان شمالی و ناحیه مقاومت بسیج بجنورد، خدمات دندانپزشکی رایگان با عنوان« جمعه های انتظار» از ساعت 7 الی 14 روز جمعه به مردم محروم و نیازمند حواشی شهر بجنورد ارائه شد.
به گفته وی ، بر اساس برنامه ریزی انجام شده تعداد 60 نفر از واجدین شرایط جامعه هدف طی این مدت، از خدمات پایه و تخصصی، خدمات تکمیلی و جراحی دندانپزشکی بهره مند شدند.
سرهنگ محمدی افزود: در اجرای این طرح حدود 40 نفر پزشک، دستیار و همکاران بخش های مختلف دندانپزشکی مشارکت و به ارائه خدمات دندانپزشکی پرداختند.
وی با بیان اینکه « جمعه های انتظار» فعلا یک روز در ماه اجرایی و به ارائه خدمات رایگان به نیازمندان خواهد پرداخت، اظهار داشت: در صورت کمک و مساعدت بیشتر نهادها و مراکز خیریه استان، ارائه این خدمات به 2 روز در ماه افزایش خواهد یافت.
سرهنگ محمدی در باره نحوه معرفی افراد نیازمند خدمات دندانپزشکی گفت: این افراد بر اساس سهمیه تعیین شده، از سوی نهاد کمیته امداد حضرت امام(ره)، ستاد اجرایی فرامین امام(ره) ، نمایندگی آستان قدس در خراسان شمالی و ناحیه مقاومت بسیج به درمانگاه تخصصی دندانپزشکی جهت دریافت خدمات رایگان معرفی می شوند.
گفتنی است: درمانگاه تخصصی دندانپزشکی سپاه خراسانشمالی 19 مهرماه سال جاری و در سالروز حضور رهبر معظم انقلاب اسلامی در این استان، با حضور معاون هماهنگ کننده سپاه پاسداران انقلاب اسلامی و با هدف ارائه خدمات دندانپزشکی به نیروهای مسلح، بسیجیان و محرومان جامعه در بجنورد افتتاح شد.
گزارش تصویری در ایرنا





