چاپ کردن این صفحه .
دوشنبه, 25 تیر 1403 ساعت 07:42
  • .

۷۵۰ نفر در بازسازی عتبات عالیات مشارکت کردند

این مورد را ارزیابی کنید
(0 رای‌ها)

رییس ستاد بازسازی عتبات عالیات خراسان شمالی گفت: ۷۵۰ نفر از هم استانی ها در بازسازی و توسعه حرم‌های مطهر ائمه(ع) مشارکت کرده اند.

به گزارش نسیم امروز، رمضانعلی ایزانلو اظهار کرد: این تعداد از شهروندان در تخصص های مختلف از جمله بنایی، معماری، کاشی کاری، گچ کاری، نیروی کارگری و سایر در طرح های بازسازی و توسعه حرم های مطهر ائمه(ع) مشارکت کردند.

وی تصریح کرد: کمک های مردمی برای ساخت و توسعه حرم‌های مطهر ائمه(ع) در سه ماه امسال و ایام محرم در مقایسه با مدت مشابه سال گذشته ۱۰۰ درصد رشد داشته است.

رییس ستاد بازسازی عتبات عالیات خراسان شمالی خاطرنشان کرد: مردم مومن و نیکوکار این استان در سه ماه سال جاری سه هزار کاشی در طرح پویش کاشی حرم امام حسین (ع) برای بازسازی عتبات عالیات اهدا کردند.

ایزانلو گفت:‌نام اهدا کنندگان در پشت کاشی حک خواهد شد و از این کاشی ها در طرح توسعه حرم امام حسین(ع) استفاده خواهد شد.

وی افزود: قیمت هر عدد کاشی ۲ میلیون ریال است و مردم مومن و خیر می توانند به نام خود و یا عزیزانشان که فوت شده اند را ثبت کنند.

گفتنی است: اسناد و شواهد متقن به‌دست آمده از اعتاب مقدسه نشان می‌دهد که خیران و استادکاران ایرانی در قرون گذشته، نام خود را بر پشت خشت‌ها، درها، ضرایح و دیگر اجزای معماری حرم‌ها به یادگار ثبت می‌کردند.

حک نام خیر و دست‌اندرکاران ساخت بنا در حرم‌های مطهر به امید بهره‌مندی از شفاعت ائمه اطهار (ع)، سنتی رایج بین استادکاران ایرانی بوده که افتخار ساخت و ساز در اماکن مقدسه را داشتند.

در این خصوص ستاد توسعه و بازسازی عتبات عالیات به تأسی از این سنت دیرین، با راه‌اندازی پویش «کاشی حرم»، این فرصت معنوی ارزشمند را فراهم کرده است تا تمامی عاشقان خاندان عصمت و طهارت (ع)، با نذر ۲ میلیون ریال برای طرح توسعه حرم امام حسین(ع) و حک نام خود یا عزیزان درگذشته‌شان، نام آنان را در حرم مطهر جاودانه کنند.

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to StumbleuponSubmit to TechnoratiSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn