چاپ کردن این صفحه .
سه شنبه, 04 دی 1403 ساعت 15:09
  • .

اعلام برنامه‌های سفر استانی رییس جمهور به خراسان‌شمالی

این مورد را ارزیابی کنید
(0 رای‌ها)

استاندار خراسان‌شمالی برنامه های سفر استانی رییس جمهور و هیات همراه را به این خطه تشریح کرد.

به گزارش نسیم امروز به نقل از روابط عمومی استانداری خراسان شمالی، بهمن نوری روز سه شنبه اظهار کرد: رییس جمهور و هیات همراه روز چهارشنبه پنجم دی ماه به خراسان شمالی سفر می کنند.

وی افزود: این سفر استانی ۲ روزه است و سخنرانی در اجلاس سراسری نماز نخستین برنامه رییس جمهور خواهد بود.

نوری ادامه داد: نشست با فعالان اقتصادی، اجتماعی، سیاسی، نشست با نخبگان و دیدار با اقشار مختلف مردم از برنامه های رییس جمهور در روز پنجشنبه ششم دی ماه است.

استاندار خراسان شمالی گفت: همچنین رییس جمهور در جلسه برنامه‌ریزی و توسعه استان شرکت خواهد کرد.

نوری با اشاره به برنامه وزرای دولت در شهرستان های استان، گفت: وزیر نیرو در شهرستان های شیروان و فاروج، وزیر جهاد کشاورزی در شهرستان های مانه و سملقان ، وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی در شهرستان های گرمه و جاجرم و وزیر راه و شهرسازی در شهرستان های اسفراین و بام و صفی آباد برای بازدید و بهره برداری از طرح های عمرانی حضور خواهند یافت.

وی افزود: معاون رییس جمهور در امور توسعه روستایی و مناطق محروم کشور در شهرستان راز و جرگلان و معاون امور زنان و خانواده رییس جمهور نیز در شهرستان بجنورد برای بازدید و افتتاح برخی طرح ها حاضر خواهند شد.

نوری تصریح کرد: وزیر آموزش و پرورش نیز روز چهارشنبه پنجم دی ماه در نشست با مدیران آموزش و پرورش استان شرکت خواهد کرد.

گفتنی است: رییس جمهوری روز چهارشنبه پنجم دی ماه برای سخنرانی در سی و یکمین اجلاس سراسری نماز وارد بجنورد می شود.

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to StumbleuponSubmit to TechnoratiSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn