به گزارش نسیم امروز، بهمن نوری در جلسه مدیریت بحران اظهار کرد: انرژی های خورشیدی با توجه به ناترازی های موجود از اهمیت ویژه ای برخوردار است و در سفر دیماه جاری رییس جمهوری به استان این موضوع پیگیری می شود.
وی افزود: اعتبارات ویژه برای دستگاه های خدمات رسان از جمله هلال احمر در سفر رییس جمهور پیگیری می شود.
نوری با اشاره به آمار بالای متقاضیان نانوایی و گلخانه ها جهت تسهیلات دوگانه سوز شدن ادامه داد: بانک ها موضوع تسهیلات را برای این موضوع در دستور کار قرار دهند.
وی بیان کرد: دستگاه های خدماتی یک ضلع بحران را تشکیل می دهند و متناسب با شرایط حادث باید تدبیر کنند و محدود به روز بحران نشوند.
نوری خاطرنشان کرد: هماهنگی بین بخشی با نقشه های پیش یابی در حال انجام است و دستگاه های خدماتی در شرایط عادی بایستی تدابیر شرایط بحرانی را انجام داده و تجهیز شوند.
وی تاکید کرد: چنانچه در مواقع بحران نیاز به کمک ویژه است دستگاه ها در شرایط پیش از بحران اعلام کنند تا مسائل و نیازهای آنان برآورده شود.
نماینده عالی دولت در استان ادامه داد: دستگاه های خدماتی باید همیشه شرایط بدبینانه را در نظر و برای رفع مشکلات برنامه ریزی کنند.
وی افزود: مدیر موفق کسی است که تمام سناریوهای بدبینانه را پیش رو داشته باشد و دستگاه های اجرایی در مواقع بحران هم افزایی و نباید جزیره ای عمل کنند.
نوری در خصوص ضرورت سوله بحران در استان عنوان کرد: مردم استان اکنون در مواقع بحران به سمت مساجد می روند و هنگام زلزله این مکان ها از استحکام لازم برخودار نیست باید دنبال سوله های بحران چند منظوره رفت.
استاندار خراسان شمالی تصریح کرد: مدیریت بحران اگر خوب عمل نکند، خود تبدیل به بحران خواهد شد و در قالب هم افزایی دستگاه ها مردم مدیریت بحران را می خواهند باید از ظرفیت مردمی در مواقع بحران استفاده شود.





