به گزارش نسیم امروز، مهدی اسلام خواه با بیان اینکه ۲۷۳ هزار خانوار از مزایای این طرح بهره مند شدند، اظهار کرد: اکنون بیش از سه هزار و ۷۰۰ فروشگاه در استان به سامانه طرح کالابرگ الکترونیکی متصل است.
وی افزود: طرح حمایت از جوانی جمعیت از دستاوردها و اقدامات ارزنده دولت سیزدهم است و در آن، مادران باردار مورد حمایت قرار می گیرند و برای هر خانواده ماهیانه مبلغی به حساب سرپرست خانوار واریز می شود.
مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی خراسان شمالی تصریح کرد: طرح ملی «یسنا» با هدف حمایت از خانواده و جوانی جمعیت و با تمرکز بر مادران باردار یا دارای کودک شیرخوار اجرایی شد.
وی با اشاره به حمایت دولت از توسعه تعاونی ها گفت: شمار تعاونی ها در استان در سه سال گذشته افزایش یافت، تعاونی ها بهترین مصداق برای تحقق شعار سال و مشارکت دادن مردم در اقتصاد است، همچنین تشکیل کانون کارآفرینان و مراکز مشاوره،حضور نخبگان و کارآفرینان و اقشار مردم و استفاده از ظرفیت آنان، نشان دهنده توجه به نقش مردم در دولت است.
اسلام خواه خاطرنشان کرد: مردمی سازی اقتصاد و مشارکت مردم در اقتصادی با افزایش اشتغال و کارآفرینی و کاهش نرخ بیکاری تا ۷.۱ درصد در پایان سال ۱۴۰۲ به منصه ظهور رسید.
وی با اشاره به اهتمام دولت برای پرداخت تسهیلات اشتغال زایی گفت: یکهزار و ۵۰۰ میلیارد ریال تسهیلات تبصره ۱۶ در سال جاری به متقاضیان پرداخت شد تا شاهد افزایش اشتغال و کاهش بیکاری در استان باشیم.
مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی خراسان شمالی با اشاره به کاهش مقرری بگیران بیمه بیکاری در استان آن را از نتایج اشتغالزایی در استان برشمرد و گفت: پایان سال ۱۴۰۰ بیش از یکهزار و ۲۰۰ نفر مقرری بگیر بیمه بیکاری ثبت شد اما اکنون این رقم به ۹۱۰ نفر کاهش یافته است.
وی تصریح کرد: بهبود فضای کسب و کار و کاهش تعدیل نیرو در واحدهای کارگری استان در کاهش شمار مقرری بیمه بیکاری موثر بوده است.





