چاپ کردن این صفحه .
یکشنبه, 23 ارديبهشت 1403 ساعت 09:02

انعقاد قرارداد ساخت ۳۷۰ واحد مسکن روستایی در شیروان

این مورد را ارزیابی کنید
(0 رای‌ها)

مدیر بنیاد مسکن انقلاب اسلامی شهرستان شیروان از انعقاد ساخت ۳۷۰ فقره مسکن روستایی خبرداد.

به گزارش نسیم امروز، براتعلی احمدی با بیان اینکه ۵۳۲ فقره پرونده تسهیلات مسکن روستایی به شعب بانک‌های عامل این شهرستان معرفی شده است، اظهارکرد: تسهیلات معرفی شده به بانک های عامل از محل متمم تسهیلات واحدهای نیمه تمام سال ۱۴۰۳ برای مقاوم سازی واحدهای مسکونی نیمه تمام روستایی است.

وی افزود: به ۱۰۰ واحد مسکونی که موفق به گرفتن پایان کار نشده اند بین ۲ تا سه میلیارد و ۵۰۰ میلیون ریال تسهیلات پرداخت می شود.

مدیر بنیاد مسکن انقلاب اسلامی شهرستان شیروان اضافه کرد: به متقاضیانی که در سال های قبل از تسهیلات ۵۰۰ میلیون ریالی استفاده کرده‌اند، اما موفق به تکمیل و بهره‌برداری از واحد مسکونی خود نشده‌اند مبلغ سه میلیارد ریال دیگر در قالب متمم تسهیلات پرداخت می‌شود تا در اقساط ۲۰ ساله و نرخ سود پنج درصد به متقاضیان پرداخت شود.

احمدی یادآور شد: تسهیلات با کارمزد پنج درصد تا سقف سه میلیارد و ۵۰۰ میلیون ریال از اعتبار سال ۱۴۰۲ جهت احداث واحدهای مسکن در روستاها و شهرهای زیر ۲۵ هزار نفر جمعیت به استان و شهرستان ابلاغ شد.

وی افزود: پرداخت تسهیلات مقاوم سازی مسکن به متقاضیان باید در زمان کمتری انجام شود و بانک‌ها زمان طولانی پرداخت تسهیلات مسکن را کمتر کنند، انتظار می‌رود بانک‌ها پرداخت تسهیلات مقاوم سازی مسکن روستایی به این تعداد واحد را تسریع کنند.

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to StumbleuponSubmit to TechnoratiSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn