چاپ کردن این صفحه .
سه شنبه, 29 خرداد 1403 ساعت 13:47
  • .

اقدامات پیشگیرانه نتیجه بخش نباشد اعمال قانون می کنیم

این مورد را ارزیابی کنید
(0 رای‌ها)

دادستان عمومی و انقلاب مرکز استان گفت: در مورد تخلفات انتخاباتی اقدامات پیشگیرانه نتیجه بخش نباشد اعمال قانون می کنیم.

به گزارش نسیم امروز، سیدجواد ایلالی در همایش ستاد پیشگیری از وقوع جرائم و تخلفات انتخاباتی ویژه چهاردهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری گفت: دستگاه قضایی به موجب قانون دو رسالت مهم و خطیر بر دوش دارد لذا هم در حوزه پیشگیری از وقوع جرم و هم در بعد اعمال قانون و اجرای مقررات و برخورد با ناقضان قانون رفتار خواهد کرد.

وی افزود: امیدواریم با اتخاذ تدابیر و اقدامات بازدارنده، اصولا شاهد بروز تخلفات و جرائم در جریان انتخابات نباشیم ولی چنانچه اتهامات و به تبع آن پرونده هایی مطرح شد دادستان بعنوان مدعی العموم از حیث جنبه عمومی در این موارد ورود خواهد کرد.

دادستان عمومی و انقلاب مرکز استان با اشاره به تجارب دوره های پیشین، از توهین، افتراء، نشراکاذیب و اخلال در نظم عمومی بعنوان برخی از مهمترین مصادیق جرائم انتخاباتی نام برد.

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to StumbleuponSubmit to TechnoratiSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn