چاپ کردن این صفحه .
چهارشنبه, 27 آذر 1404 ساعت 16:30
  • .

ارزیابی مجدد استاندارد محصولات کشاورزی در دستور کار

این مورد را ارزیابی کنید
(0 رای‌ها)

معاون هماهنگی امور عمرانی استاندار گفت: ارزیابی مجدد استانداردها، کیفیت، امنیت و سلامت کالاها و مواد غذایی به‌ویژه محصولات کشاورزی در دستور کار قرار دارد.

به گزارش نسیم امروز، سید مجتبی علوی‌مقدم روز چهارشنبه در بیست‌وهفتمین جلسه شورای استاندارد خراسان‌شمالی اظهار کرد: برنامه‌ریزی‌ها باید به‌گونه‌ای انجام شود که هم محصولات تولیدی داخل استان و هم کالاهای واردشده، شاخص‌های استاندارد را به‌طور کامل رعایت کنند.

وی افزود: هرچه نظارت و کنترل بر کالاها افزایش یابد، امنیت غذایی مطلوب‌تری برای مردم فراهم می‌شود و شهروندان با اطمینان خاطر بیشتری محصولات دارای نشان استاندارد را انتخاب خواهند کرد.

معاون هماهنگی امور عمرانی استاندار خراسان‌شمالی در ادامه به موضوع ایمنی آسانسورهای ساختمانی اشاره کرد و گفت: در صورت رعایت‌نشدن شاخص‌های استاندارد و نبود بازرسی‌های مستمر، مردم با مشکلات و مخاطرات جدی روبه‌رو خواهند شد.

علوی‌مقدم تصریح کرد: رعایت استاندارد در مراحل ساخت، اجرا و صدور پایان‌کار ساختمان‌ها ضروری است و در این راستا آسانسورهای نصب‌شده در واحدهای مسکن مهر باید توسط گروهی متشکل از بنیاد مسکن، اداره استاندارد و کارشناسان فنی بررسی و پس از ارائه گزارش، تأییدیه لازم دریافت کنند.

وی استانداردسازی را مصداق دفاع از حقوق شهروندان دانست و افزود: نهادینه‌شدن فرهنگ استاندارد در جامعه نیازمند همکاری همه دستگاه‌های اجرایی است و هر دستگاه باید رابط مشخصی با مجموعه استاندارد داشته باشد تا برنامه‌ریزی‌ها به‌درستی اجرا شود.

معاون هماهنگی امور عمرانی استاندار خراسان‌شمالی تأکید کرد: دسترسی به کالا و خدمات استاندارد حق مسلم مردم است و این حق غیرقابل اغماض بوده و نباید در این زمینه کوتاهی شود.

کارشناس مسکن و ساخت اداره کل راه و شهرسازی خراسان شمالی گفت: در مجموع ۴۱۵ دستگاه آسانسور در واحدهای مسکن مهر استان وجود دارد که از این تعداد، ۲۷۹ دستگاه نصب شده و ۱۳۶ دستگاه آسانسور مربوط به بیش از ۶۲۰ خانوار به دلیل نداشتن مجوز استاندارد غیرفعال است.

عیسی رحیم‌زاده افزود: سال ساخت این آسانسورها مربوط به قبل از سال ۱۳۹۲ است و نداشتن مجوز استاندارد، مشکلات متعددی را برای بهره‌برداری از آنها ایجاد کرده است.

وی ادامه داد: از مجموع ۱۳۶ دستگاه، برای ۱۱۴ مورد قرارداد منعقد شده، ۱۱۹ مورد در حال اجرا، ۹۱ مورد به مرحله درخواست رسیده، ۷۰ کابین به استان تحویل شده و تاکنون ۴۴ مورد در حال دریافت استاندارد و ۱۶ دستگاه موفق به اخذ تأییدیه استاندارد شده‌اند.

استان خراسان‌شمالی در شمال شرق کشور واقع است و حدود ۴۴ درصد جمعیت آن در مناطق روستایی سکونت دارند.

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to StumbleuponSubmit to TechnoratiSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn