چاپ کردن این صفحه .
چهارشنبه, 21 اسفند 1404 ساعت 17:37

کشف ۳۰ تن زباله از خانه‌ای در بجنورد

این مورد را ارزیابی کنید
(0 رای‌ها)

رییس سازمان مدیریت پسماند شهرداری بجنورد گفت: خانه ای در کوچه اوقاف که محل انباشت ۳۰ تن زباله شده بود به وسیله نیروهای شهرداری مرکز خراسان‌شمالی شناسایی و پاکسازی شد.

به گزارش نسیم امروز، علی فرزادی اظهار کرد: این فرد که ساکن خیابان شهید بهشتی (کوچه اوقاف) است به صورت شبانه نسبت به جمع آوری زباله از سطح شهر و دپوی آن در منزل مسکونی خود کرده بود که در بازدیدهای میدانی این سازمان شناسایی شد.

وی افزود: اکنون حدود پنج سرویس زباله از این محل برداشته شده است و پاکسازی همچنان ادامه دارد.

رییس سازمان مدیریت پسماند شهرداری بجنورد در این باره گفت: براساس قانون وزارت کشور فعالیت انبارهای ضایعاتی در حریم و محدوده شهر غیرقانونی است و این انبارها باید از شهر خارج شود.

فرزادی خاطرنشان کرد: شهرداری با انبارهای پنهان ضایعات مقابله می کند و از شهروندان درخواست داریم فعالیت این انبارها را گزارش دهند تا پیگیری های لازم و برخورد با آن انجام شود.

وی افزود: شهروندان می توانند گزارش های تخلفات را از طریق سامانه ۱۳۷ اعلام کنند.

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to StumbleuponSubmit to TechnoratiSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn