به گزارش نسیم امروز، وحید واسطه اظهار کرد: حجم کل مخازن سدهای خراسان شمالی ۲۲۱ میلیون مترمکعب است که اکنون با احتساب حجم رسوبات موجود در سدها تنها ۳۵.۶۵ میلیون مترمکعب آب در آنها وجود دارد.
وی گفت: میزان ورودی آب به سدهای این استان در سال آبی جاری با کاهش چشمگیر مواجه شده و نسبت به مدت مشابه سال قبل ۳۰ درصد کمتر شده است.
معاون حفاظت و بهرهبرداری شرکت آب منطقهای خراسان شمالی اظهار کرد: از ابتدای سال آبی جاری تاکنون، بیش از ۱۵.۹۲ میلیون متر مکعب آب وارد سدهای استان شده که این میزان در مقایسه با ورودی ۲۲.۸۵ میلیون متر مکعبی سال گذشته، کاهش معناداری داشته است.
وی افزود: در همین مدت، حدود ۸.۸۶ میلیون متر مکعب آب از سدهای استان برای مصارف مختلف رهاسازی شده که این رقم نسبت به مدت مشابه پارسال که ۱۳.۵۳ میلیون متر مکعب بوده با ۳۴.۵ درصد کاهش یافته است.
واسطه افزود: حجم کل مخازن هشت سد استان ۲۲۱ میلیون مترمکعب است که در حال حاضر کمتر از ۳۵.۶۵ میلیون مترمکعب آب در آنها ذخیره شده است.
وی با تاکید بر ضرورت صرفهجویی در مصرف آب تصریح کرد: با توجه به وضعیت خشکسالی و کاهش بارندگیها، لازم است در بخشهای مختلف از جمله آب شرب و کشاورزی، صرفهجویی لازم صورت گیرد.





