چاپ کردن این صفحه .
یکشنبه, 18 ارديبهشت 1401 ساعت 09:00

افزایش ۱۴۶ درصدی ترافیک ورودی و خروجی خراسان شمالی

این مورد را ارزیابی کنید
(0 رای‌ها)

مدیرکل راهداری و حمل و نقل جاده ای خراسان شمالی گفت: در تعطیلات عید سعید فطر، ترافیک ورودی و خروجی این استان 146 درصد افزایش داشت.

به گزارش نسیم امروز، جعفر شهامت اظهار کرد: یک میلیون و ۶۹۱ هزار و ۹۲۰ تردد وسایل نقلیه طی تعطیلات هفته گذشته به مناسبت عید سعید فطر ( ۱۲ تا ۱۶ اردیبهشت) در ۵۱ محور خراسان شمالی به ثبت رسید که نسبت به مدت مشابه تعطیلات عید فطر سال گذشته ۱۰۶ درصد افزایش یافت.

وی افزود: در همین ایام تردد ورودی استان ۱۶۷ هزار و ۷۰۹ وسیله نقلیه و تردد خروجی ۱۶۵ هزار و ۶۳۴ وسیله نقلیه بوده که نسبت به تعطیلات عید فطر سال گذشته به ترتیب از افزایش ۱۴۰ درصدی و ۱۵۱ درصدی برخوردار بوده است.

دبیر کمیسیون ایمنی راه استان همچنین افزود: رشد تردد در محور آشخانه - بجنورد در روز جمعه ۱۶ اردیبهشت ماه با افزایش ۳۲۲ درصدی نسبت به متوسط تردد یک ماه گذشته به ۲۱ هزار و ۸۵۲ دستگاه با تمرکز تردد در ساعت عصر و ابتدای شب رسید که بیش از ۲ برابر ظرفیت ترافیک جاده قدیم (محور بدرانلو) بوده است و علاوه بر آن در هر دو مسیر رفت و برگشت بجنورد آشخانه شاهد رشد تردد چند برابری بوده ایم.

شهامت گفت: پیشنهاد استفاده دو طرفه از محدوده پایدارسازی نشست و رانش خندقلو از همان ابتدا در کمیسیون ایمنی راه استان مطرح شد که پس از بازدید میدانی و نظرات مشاور طرح و کارشناسان به دلیل آسیب های وارده به پل محدوده خندقلو و خطر بالای تردد سنگین دوطرفه روی پل که بارهای دینامیک سنگین در محیط با خاک اشباع ایجاد می كرد، مورد مخالفت جدی قرار گرفت و در شرایط موجود تمام ظرفیت ترافیکی با توجه به افزایش ترافیک در دو جهت بجنورد - آشخانه و برعکس مورد استفاده قرار گرفته است.

وی ابراز امیدواری كرد باوجود بارش های خوب هفته گذشته و هفته جاری و ریزشی شدن کانال های زهکش و خاک منطقه که بخشی از عملیات پایدارسازی محور را به دلیل ریزشی شدن ترانشه ها با وقفه مواجه كرد، حداکثر در هفته اول خرداد ایمن سازی باند رفت محور انجام و باند شمالی محور بازگشایی و عملیات باند جنوبی نیز متعاقبا آغاز شود.

شهامت از رانندگان درخواست كرد با توجه به افزایش قابل توجه ترافیک در ایام خاص و تعطیلات و احتمال ایجاد ترافیک آزاردهنده در محور جاده قدیم در برخی ساعات اوج سفر، با رعایت سرعت مجاز و فاصله طولی و حتی الامکان تغییر زمان سفر به ساعت غیر اوج، خدمتگزاران خود در پلیس راه و راهداری را در گذر از شرایط ترافیکی اجتناب ناپذیر، یاری كنند.

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to StumbleuponSubmit to TechnoratiSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn