یکشنبه, 01 بهمن 1396 11:58

چهارشنبه, 15 آذر 1396 ساعت 17:57
  • .

مرغ و استیک‌های طعم دار من اعتیاد آور است/ معرفی سرآشپز جوان کشور

این مورد را ارزیابی کنید
(0 رای‌ها)

در طعم دار کردن استیک و مرغ بسیار تبحر دارم و هر کسی از استیک و مرغ‌های من خورده؛ به آن اعتیاد پیدا کرده است.

یکی از سرآشپزهای جوان کشورمان در گفتگوی اختصاصی با خبرنگار نسیم امروز اظهار کرد: در طعم دار کردن استیک و مرغ بسیار تبحر دارم و هر کسی از استیک و مرغ‌های من خورده، به آن اعتیاد پیدا کرده است.

حسام عربی متولد دوازدهم اردیبهشت سال 1374 است، روز معلم به دنیا آمده است اما معلمی را در هنر آشپزی وارد کرد و به عنوان یکی از جوانترین سرآشپزهای حرفه ای کشور مشغول به فعالیت در عرصه راه اندازی رستوران و سرآشپزی گری است.

او از جمله جوانترین سرآشپزهای موفق کشورمان است که در شهرهای زیادی مشغول به کار راه اندازی رستوران و حرفه سرآشپزی است. حاصل این گفت و گو را که حامد کوماهی خبرنگار ما در تهران با او داشته است ، با هم می‌خوانیم:

از کار در قنادی تا اوستا شدن در آشپزی

در شهر اراک به دنیا آمدم اما به طور کل بزرگ شده تهران هستم و از سن نوزده سالگی به طور حرفه ای به آشپزی گرایش پیدا کردم و حدود سه سال است که تجربه حرفه ای دارم. من زمانی که چهارده سال داشتم در قنادی کار می‌کردم و قنادی‌های زیادی را تجربه کردم که شاید نزدیک به ده قنادی برسد و بعد از مدت دو سال کار در قنادی اوستا کار خشک کاری بشوم و شیرینی خشک تولید می‌کردم.



خانوادتا قناد و سرآشپزیم

علاقه من به کار در زمینه آشپزی و قنادی به اصالت خانوادگی ام بر می‌گردد. پدر بزرگ و دایی‌های من قناد بودند و کار آشپزی هم در اقوام ما ریشه داشت و این باعث شد تا من هم به طور ذاتی به این حرفه گرایش پیدا کنم.

از ظرف شستن و ناسزا شنیدن تا مدیریت و سرآشپزی

در سن نوزده سالگی به طور اتفاقی وارد یک آشپزخانه شدم و کافه رستورانی در آنجا بود که من در قسمت آشپزخانه کار می‌کردم و بعد از یک هفته عاشق این کار شدم و با اینکه در آن مدت کنار کارم، ظرف‌ها را هم می‌شستم و گاهی ناسزا می‌شنیدم اما به خاطر عشق و علاقه به کار مقاومت کردم و نتیجه آن را خوشبختانه امروز به نحو احسنت دیده ام.

اساتیدم در پیشرفتم تاثیرگذار بودند

جا دارد در این مصاحبه از اساتید خودم استاد کیان رنجبر، استاد کامیار شمس و خانواده خوبم کمال تشکر را داشته باشم که همه جور اساتید به من کمک کردند تا راه خودم را به خوبی ادامه بدهم. جالب است بدانید من دوره تخصصی آموزشی در این زمینه ندیده ام و در کنار اساتید خودم، آشپزی را حرفه ای فرا آموختم.

باید نگاه به آشپزی علمی و آکادمیک تر شود

به اعتقاد من، آشپزی باید به سمت آکادمیک و حرفه ای تر شدن پیش برود تا در کنار تجربه با نگاه علمی و حرفه ای در این شغل فعالیت کرد. در کشور ما هنوز نگاه تجربه ای زیاد به چشم می‌خورد و اگر می‌خواهیم در این صنعت پرطرفدار، موفق ظاهر شویم باید نگاهمان را آکادمیک و علمی کنیم و من هم خودم سعی کرده ام در این سن و سال به طور آکادمیک هنر آشپزی را دنبال کنم.

راه اندازی رستوران و کافی شاپ دارم

به هر حال بعد از سختی‌ها و پادویی هایی که در این حرفه انجام دادم که تماما با علاقه مندی من همراه بوده است خداروشاکرم سرآشپز شدم و در کنار سرآشپزی، مجموعه‌های رستوران و کافی شاپ‌های متعددی را راه اندازی کردم.

تخصصم بیشتر به سمت غذاهای بین المللی است

علاقه و تخصص من بیشتر به غذاهای بین المللی است و سعی کرده ام در هنر گارنیش به خصوص هنر طعم دار کردن غذاها تمرکز کنم و در طعم دار کردن استیک و مرغ بسیار تبحر دارم و هر کسی از استیک و مرغ‌های من خورده اعتیاد پیدا کرده است( خنده ). همچنین با کمترین امکانات و هزینه ، بهترین غذا را آماده می‌کنم که این هم در جای خودش هنر و توامندی یک سرآشپز است.

بازدید 151 بار آخرین ویرایش در چهارشنبه, 15 آذر 1396 ساعت 17:57
Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to StumbleuponSubmit to TechnoratiSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

نظر دادن

از پر شدن تمامی موارد الزامی ستاره‌دار (*) اطمینان حاصل کنید. کد HTML مجاز نیست.




عناوین روزنامه‌های امروز

یادداشت ها و مقالات

گزارش تصویری








بامی1

بامی2



  • گزارش تصویری از رقابت ۵٢ سوارکار درهفته سوم مسابقات اسب دوانی خراسان شمالی
  • گزارش تصویری از رقابت ۵٢ سوارکار درهفته سوم مسابقات اسب دوانی خراسان شمالی
  • گزارش تصویری از رقابت ۵٢ سوارکار درهفته سوم مسابقات اسب دوانی خراسان شمالی
  • گزارش تصویری از رقابت ۵٢ سوارکار درهفته سوم مسابقات اسب دوانی خراسان شمالی
  • گزارش تصویری از رقابت ۵٢ سوارکار درهفته سوم مسابقات اسب دوانی خراسان شمالی
  • گزارش تصویری از رقابت ۵٢ سوارکار درهفته سوم مسابقات اسب دوانی خراسان شمالی
  • گزارش تصویری از رقابت ۵٢ سوارکار درهفته سوم مسابقات اسب دوانی خراسان شمالی
  • گزارش تصویری از رقابت ۵٢ سوارکار درهفته سوم مسابقات اسب دوانی خراسان شمالی
  • گزارش تصویری از رقابت ۵٢ سوارکار درهفته سوم مسابقات اسب دوانی خراسان شمالی
  • گزارش تصویری از رقابت ۵٢ سوارکار درهفته سوم مسابقات اسب دوانی خراسان شمالی
  • گزارش تصویری از رقابت ۵٢ سوارکار درهفته سوم مسابقات اسب دوانی خراسان شمالی
  • گزارش تصویری از رقابت ۵٢ سوارکار درهفته سوم مسابقات اسب دوانی خراسان شمالی
  • گزارش تصویری از رقابت ۵٢ سوارکار درهفته سوم مسابقات اسب دوانی خراسان شمالی
  • گزارش تصویری از رقابت ۵٢ سوارکار درهفته سوم مسابقات اسب دوانی خراسان شمالی
  • گزارش تصویری از رقابت ۵٢ سوارکار درهفته سوم مسابقات اسب دوانی خراسان شمالی
  • گزارش تصویری از رقابت ۵٢ سوارکار درهفته سوم مسابقات اسب دوانی خراسان شمالی
  • گزارش تصویری از رقابت ۵٢ سوارکار درهفته سوم مسابقات اسب دوانی خراسان شمالی
  • گزارش تصویری از رقابت ۵٢ سوارکار درهفته سوم مسابقات اسب دوانی خراسان شمالی
  • گزارش تصویری از رقابت ۵٢ سوارکار درهفته سوم مسابقات اسب دوانی خراسان شمالی
  • گزارش تصویری از رقابت ۵٢ سوارکار درهفته سوم مسابقات اسب دوانی خراسان شمالی
  • گزارش تصویری از رقابت ۵٢ سوارکار درهفته سوم مسابقات اسب دوانی خراسان شمالی
  • گزارش تصویری از رقابت ۵٢ سوارکار درهفته سوم مسابقات اسب دوانی خراسان شمالی
  • گزارش تصویری از رقابت ۵٢ سوارکار درهفته سوم مسابقات اسب دوانی خراسان شمالی
  • گزارش تصویری از رقابت ۵٢ سوارکار درهفته سوم مسابقات اسب دوانی خراسان شمالی